Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 451 találat van a Deluxe.hu oldalon

Vitorlás túlerő a Budapest Boat Show-n

2010. március 08.

Változatos volt a március hetedikéig tartó 2010-es Budapest Boat Show kínálata. A trendeknek megfelelően motoros hajóból idén kevesebb volt, vitorlás és elektromos annál több. Felmászhattunk a világkerülő Carina apró fedélzetére, és egy Kékszalag-esélyes katamaránt is megnézhettünk.


Újra rekorddal próbálkozik a világ leggyorsabb vitorlása

2010. március 02.

Frank Cammas és a Groupama 3 legénysége nem adja fel. Miután legutóbb a hajó sérülése miatt kénytelenek voltak feladni a Föld megkerülésére tett rekordkísérletet, most újra próbálkoznak. Gyorsabbnak kell lenniük, mint mint 50 nap, 16 óra, 20 perc és 4 másodperc.


Bemutatták a világ legnagyobb napelemes hajóját

2010. február 26.

Készítői szerint a világ jelenlegi legnagyobb napelemes hajóját mutatták be csütörtökön a németországi Kiel kikötővárosban. A PlanetSolar katamaránján 13 tonnányi napelem kapott helyet.


12 ezer lóerős a leggyorsabb motorcsónak

2010. február 23.

A Phenomenon névre hallgató motorcsónakot a Miami Boat Show keretében mutatták be. A kifejezetten csúcsdöntésre tervezett hajót négy turbina hajtja, amelyek összesen 12 ezer lóerőt adnak le. A legjobb tervezők együttműködésében készült jármű 354 km/óra sebességre képes.


Küszöbön a magyar hajózás történetének legnagyobb vállalkozása

2010. február 22.

A magyar hajózás történetének legnagyobb vállalkozása valósulhat meg uniós pályázati forrásból 2010-ben. A közlekedéstörténeti emlékek megóvására fordítható, Európában is egyedülálló értékű támogatással a kortörténeti jelentőségű veterán hajókat mentik meg az elkorhadástól.


2700 lóerős rakéta a Mercedes SLS AMG mintájára

2010. február 19.

Bemutatta a Cigarette Racing új versenyhajóját, amelyet a Mercedes SLS AMG inspirált.


A két focipálya méretű jacht rekordot döntene

2010. február 18.

A csúcsok hajkurászása megint fokozottan előtérbe kerül, ez akár az egyik jele lehet annak, hogy az egész világot megrázó recesszió a végéhez közeledik. Ennek jegyében jelentette be a Berkeley March, hogy a portfóliójukat a világ legnagyobb jachtjával bővítik. A Project 1000 hajó két futballpályányi lesz, és egymilliárd dollárba kerül.


Sportkocsis luxusgarázs a luxusjachton

2010. január 13.

A Caterham luxusautómárka segít a Sunseeker Internationalnek új jachtja népszerűsítésében.


16 millióért kibérelhetjük a különc milliárdos jachtját

2010. január 09.

Közel 16,5 millió forintért egy hétig bárki részese lehet egy álomhajókázásnak luxuskivitelben Richard Branson brit milliárdos katamaránján.


Ralph Lauren lakosztály a luxushajón

2010. január 04.

2011 telén vízre bocsátják az Oceana Cruises új, Marina nevű hajóját. A három luxuslakosztályban helyet foglaló utasokat igazán elegáns környezet várja majd, melyet Ralph Lauren stílusában rendeznek be. Minden lakberendezési tárgy a cégtől származik az egyébként is a luxus jegyében tervezett hajó legjobb tereiben.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5