Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 451 találat van a Deluxe.hu oldalon

Litkey Farkas sikere Olaszországban

2010. május 03.

14 hajóosztály több száz egysége versenyzett két héten keresztül a Földközi-tenger partján lévő Livornóban. Litkey Farkas és legénysége a 6. helyen végzett a 40 csapatból álló J24-es, 27. Trofeo Accademia Navale e Citta di Livorno versenyen Olaszországban.


26 millió forintért kibérelhetjük Johnny Depp jachtját

2010. április 25.

A Karib-tenger kalózának hangulatos hajóján nyaralhatunk a Földközi-tengeren, ha erre a különleges vakációra van 130 ezer amerikai dollárunk, vagyis 26 millió forintunk.


Lamborghini a vízen

2010. április 22.

Egy olasz tervező, Mauro Lecchi elképzelte, milyen lenne egy Lamborghini jacht. Hasonló vonalvezetés, könnyű test és ugyanaz a luxus, mint amit a sportautókban megszokhattunk.


Szusi az űrben

2010. április 16.

Szusit szolgált fel kollégáinak a Nemzetközi Űrállomáson a Discovery két japán űrhajósa. Régóta készülnek arra, hogy a súlytalanság állapotában rózsaszín kimonóban szolgálják fel a moszatba tekert ételt.


Két jacht kell a zavartalan luxusutazáshoz

2010. április 08.

Nem könnyű hajót találni azoknak a milliomosoknak, akik mindig maguk körül szeretnék tudni kedvenc helikopterüket, autójukat vagy éppen motorcsónakjukat. A nemrég elkészült, csúcsminőségű Sea Axe FYS hajó feladata pontosan az, hogy tökéletes úszó garázs legyen.


Litkey és Wossala aratott az olasz tavaszi bajnokságokon

2010. április 06.

Négy hajóosztály számára rendezték meg az elmúlt héten a hagyományos 2010-es olasz XXIII. Pasquavela Regatta tavaszi versenyt, amelyen két magyar egység is részt vett. Litkeyék itt a harmadikok lettek, míg Wossaláék a Soling Spring Trophy-n értek el második helyezést.


Elkészült a világ legnagyobb napelemes hajója

2010. április 01.

Vízre bocsátották az észak-németországi Kielben a világ legnagyobb, napelemmel működő hajóját, amellyel 140-160 napos világ körüli útra indulnának jövő áprilisban. A katamarán építése több mint 10 millió euróba (2,7 milliárd forintba) került.


Harc a laseresek között a Split Olympic Week 2010-en

2010. március 24.

Az időjárás nem kényeztette el a rendezőket és a versenyzőket a Split Olympic Week 2010 nemzetközi versenyen, ahol a tervezett 4 versenynapból csak az utolsó kettőn lehetett futamot tartani.


Világ körüli rekordot döntött a Groupama 3 trimarán

2010. március 22.

48 nap alatt érte körbe a Földet Franck Cammas és legénysége a Groupama 3 trimarán fedélzetén. Ezzel megdöntötték a korábbi világrekordot, ami legutóbb a hajó sérülése miatt nem sikerült.


Ötszörösére ugrott a szuperjacht eladás

2010. március 15.

A nagy magánhajók értékesítése az év elsőkét hónapjában világszinten ötszöröse az egy évvel ezelőttinek. Ráadásul az idén értékesített jachtok értéke is jóval meghaladja a 2009-es értékesítését.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5