Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 451 találat van a Deluxe.hu oldalon

Fendi luxusbútorokkal szerelték fel Lady Larát

2010. június 15.

A Benetti hajókészítő vállalat és a Fendi Casa bútorgyártó együttes erővel egy igen különleges hajót hozott létre. A 60 méteres megajacht olyan fényűző belsővel rendelkezik, hogy a két 12 hengeres motor ereje már fel sem tűnik.


Összement a luxusjacht

2010. június 07.

A gigajachtok helyett az idén a kisebb, de minden luxussal felszerelt gyors hajókat keresik a recessziót kiheverő milliárdosok. A Wally's és a Hermes közös modellje, a WHY mérete is csökkent. Persze úgy, hogy a luxusszínvonal maradt.


Dragon Eb 2010 - Tizenöt ország hajói a Magyarországon

2010. június 02.

Tizenöt országból 62 hajó nevezett az idei vitorlás évad legrangosabb hazai versenyére, a Balatonkenesén hétfőn kezdődő Erste Private Banking Dragon Európa-bajnokságra.


Magyar siker a Finn Masters Világbajnokságon

2010. június 01.

A 2010. május 21-28-a között a horvátországi Splitben megrendezésre került Finn Masters Világbajnokságon Szilvássy Attila egy futamgyőzelemmel az ötödik helyen végzett.


Üzemanyag és vitorla nélkül a Föld körül

2010. május 21.

Csupán nap- és szélenergia segítségével, vitorla nélkül tervezi megkerülni a Földet Solarwave46 nevű katamaránjával egy osztrák páros, Michael Köhler és Heike Patzelt. Ezzel akarják bebizonyítani, hogy káros anyagok kibocsátása nélkül is lehet járni az óceánokat.


Vadnai Jonatán lett a legjobb európai vitorlázó az optimist bajnokságon

2010. május 18.

14 nemzet közel 250 optimistese vett részt a 2010. május 13-16-án, Workumban megrendezett Holland Optimist Bajnokságon. Vadnai Jonatán, aki végül az ötödik helyen végzett, a legjobb európai versenyző lett.


Balaton Boat Show 2010 - Elfújta a szél a kiállítást

2010. május 18.

Szerencsénk volt a hétvégén rendezett lellei Balaton Boat Show 2010-zel. Még a nagy eső előtt meg tudtuk nézni Magyarország egyik legrangosabb hajókiállítását, ahol megismerhettük a legújabb trendeket. Tudósítás a vihar előtti csendből.


Körbehajózta a Földet a 16 éves ausztrál lány

2010. május 17.

Egy 16 éves ausztrál lány hét hónapi hajózás után szombaton megérkezett útjának végállomására, Sydneybe, és ezzel rekordot döntött: ő a világ legfiatalabb hajósa, aki egyedül, megállás és segítség nélkül körbehajózta a Földet.


A tíz legdrágább kikötő a világon

2010. május 17.

Akinek kedvelt időtöltése, hogy jachtjával a legjobb helyeket látogatja meg, egészen máshogy állítja össze az úti célokat, különösen a válság idején. A különböző kikötőhelyek ugyanis közel sem egyforma áron kínálják szolgáltatásaikat, akár 800 ezer forintba is kerülhet egynapi horgonyozás például Olaszországban. Lássuk a legdrágább kikötőket.


Újraépítik a legendás France luxus óceánjárót

2010. május 06.

A France elnevezésű luxus óceánjáró mintájára készít hajót Didier Spade tervező. Noha az eredeti hajóból csupán az orr maradt meg Franciaországban, a hajóépítésről nevezetes Saint-Nazaire-ben elkészítésre kerülő hajó pálmafákkal és spával az eredeti gőzös emléke előtt tiszteleg.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5