Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 451 találat van a Deluxe.hu oldalon

Gyerekek a győztes magyar hajó legénységében

2010. augusztus 18.

2010. augusztus 17-én Balatonfüreden rendezték meg a djuice SOS Gyermekfalu Nagyhajós Vitorlásversenyt. Az idei győztes Cohiba nevet viselő hajón 5 gyermek is a legénység tagja volt.


Abramovicsé lehet a 88 méteres luxusjacht

2010. augusztus 13.

Bemutatta eddigi legnagyobb és legdrágább modelljét a holland Feadship.


Selyemhernyógubóból készült tavaszi tekercs

2010. július 26.

A szójababból és porított rovarokból készülő hamburger sokak számára elképzelhetetlen csakúgy, mint az a tészta, amelyet rizsporból és darált selyemhernyógubóból gyúrtak. Ezek a futurisztikus ételek azonban már ma is léteznek - Japánban fejlesztették ki a hosszú ideig tartó űrutazásokra.


Önellátó ökohajó

2010. július 23.

Már az ENSZ tavalyi koppenhágai nemzetközi környezetvédelmi tanácskozásán is felmerült a gördülő roadshow-kéhoz hasonló rivershow, egy különleges, környezetvédelmi demonstrátor vándorhajó gondolata. Ezt kívánja most valóra váltani Vincent Callebaut belga mérnök.


Elsüllyedt hajókat látogathatunk idén Olaszországban

2010. július 21.

Egész flotta hever elsüllyedve a Szicíliát övező tenger mélyén. A hajókat eddig csak a kincsekre vadászók látogatták, idén nyártól azonban búvárvezetéssel lehet őket közelről megcsodálni, a tolvajokat pedig víz alatti kamerák tartják távol.


Búvárok találták meg a világ legöregebb pezsgőjét

2010. július 19.

Vélhetően a világ legöregebb, fogyasztható pezsgőjére bukkantak svéd búvárok a Balti-tengerben egy elsüllyedt hajó gyomrában.


Elrajtolt a Kékszalag 2010 mezőnye

2010. július 02.

Ma startolt el a Kékszalag 2010 mezőnye. Litkey Farkas, aki ebben az évben katamaránon száll a vízre, komoly kihívókkal néz szembe. A szél egyelőre nem a versenynek kedvez.


Kékszalag 2010 - jönnek a komoly trónkövetelők

2010. június 23.

Július 2-án vitorlát bontanak Balatonfüreden a 2010-es Kékszalag T-Mobile Nagydíj és Fesztivál résztvevői, hogy megküzdjenek egymással. Litkey Farkas, aki ebben az évben katamaránon száll a vízre, komoly kihívókkal néz szembe.


Horvátország helyett a Balatonon vitorláznak a magyarok

2010. június 23.

A szeles időjárás kedvez a vitorlázóknak, ennek is köszönhető, hogy a vártnál nagyobb érdeklődés mutatkozik a legnagyobb bérléssel foglalkozó cég tavasszal vízre bocsátott balatoni vitorlás hajó flottája iránt, amelynek foglaltsága júniusban elérte a 60 százalékot.


Magyar hajódömping a horvát Adrián

2010. június 22.

Kissé visszaesett ugyan az egész évben az Adrián tartózkodó magyar lobogójú hajók száma Horvátországban, az alkalmanként lehorgonyzó magyar vízi járműveké azonban tovább növekedett az elmúlt évben - derül ki a horvát statisztikai hivatal adataiból.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5