Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 451 találat van a Deluxe.hu oldalon

Megkezdődött a Balaton egyetlen idei vitorlás világversenye

2007. június 04.

A június 3-i megnyitóval hivatalosan is kezdetét vette a finn-dingi olimpiai hajóosztály nyílt Európa-bajnoksága Balatonfüreden, ahol közel harminc nemzet vitorlázói mérik össze tudásukat. Az első versenynap szélcsend miatt futam nélkül ért véget, ugyanakkor a parton megszülettek a következő évek bajnoksági helyszínei. A Eb szombatig, június 9-ig tart.


Úszó lakásokat készítenek dollármilliókért

2007. május 30.

Vízi luxusotthonokat készít a világ egyik vezető szállodalánca. Az exkluzív, Four Seasons Ocean Residence névre keresztelt óceánjárón a 112 lakás legolcsóbbjaiért is közel 4 millió dollárt kérnek el.


Több mint ezren küzdöttek a balatoni regattán

2007. május 29.

Május utolsó hétvégéjén rendezték meg a 25. Pünkösdi Regattát, mely a Kékszalag után a legnépszerűbb nagyhajós túraverseny a hagyományos Balatonföldvár - Keszthely útvonalon. A jubileumi vitorlásversenyen 24 hajóosztályban 275 vitorlás és több mint ezer vitorlázó vett részt.


Gigászok harca az Amerika Kupán

2007. május 25.

Az Amerika Kupa a világ egyik leghíresebb sportversenye, a vitorlázók legnagyobb megmérettetését 45 évvel az újkori olimpiai játékok előtt rendezték meg először. 156 év telt el azóta, de népszerűségéből mit sem veszített a bajnokság. Az Amerika Kupán a legkiválóbb vitorlázók a legjobb hajókkal indulnak harcba, hogy elhódítsák a kupát.


A legelső vitorláslecke

2007. május 22.

A vitorlázók beszélgetéseiben, illetve a vitorlásversenyekről szóló beszámolókban rendszeresen előfordulnak olyan kifejezések, melyek a hajózásban nem jártas olvasók számára semmit sem mondanak, legfeljebb fejtörést okozhatnak nekik. Lássuk, mire gondolunk, ha azt mondjuk, hogy a mancsaft krajcol, és közben a sottokkal dolgozik.


Kigyulladt a legendás vitorlás

2007. május 21.

Kigyulladt május 21-én hétfőn hajnalban London közelében a 138 éves Cutty Sark múzeumhajó, amely egykoron a világ leggyorsabb vitorlása volt. A greenwichi tűzoltóság közleménye szerint órákba telt, míg a tűzoltók meg tudták fékezni a lángokat.


A medencéből mozizhatunk Olaszország legnagyobb hajóján

2007. május 17.

Útra kész a legnagyobb olasz zászló alá sorolt luxushajó, a 290 méter hosszú Costa Serena, amelynek fedélzetén autóversenyezni, teniszezni és múzeumot látogatni is lehet.


Léket kapott egy luxusgőzös

2007. május 15.

Sziklának ütközött, majd megdőlt egy amerikai utasszállító hajó hétfőn helyi idő szerint hajnalban (közép-európai idő szerint délelőtt) Alaszka partjai közelében.


Megkezdődött a magyar vitorlásszezon

2007. május 14.

Hivatalosan is megkezdődött a 125. vitorlásszezon a Balatonon az elmúlt hétvégén. 2007 első jelentős magyar versenyén, a Magyar Vitorlás Szövetség által rendezett SAP Nagydíjon 194 hajó vett részt, 21 hajóosztályban hirdettek győztest.


A világ legjobb vitorlás szimulátora

2007. május 11.

Végre egy PC segítségével is megtudhatjuk, milyen egy igaz vitorlás verseny, a Nadeo nevű francia fejlesztőcsapat ugyanis elkészítette a Virtual Skipper 5 játékot, amely egy hivatalos licensznek köszönhetően 32nd Americas's Cup - The Game néven mutatkozott be a napokban a nagyérdeműnek.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5