Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 451 találat van a Deluxe.hu oldalon

Harmadik helyen folytatják Majthényiék a repülőhollandi-vébét

2007. július 19.

A Majthényi Szabolcs - Domokos András páros hat futam után továbbra is a harmadik helyen áll a spanyolországi Mar Menorban zajló vitorlázó repülőhollandi-világbajnokságon.


Majthényiék visszacsúsztak a harmadik helyre a repülőhollandi vébén

2007. július 18.

Erős kezdés után - feltehetően betegség miatt - harmadik helyre csúszott vissza a Majthényi-Domokos páros a spanyolországi repülőhollandi vébén. A Mar Menorban zajló vitorlásversenyen azonban még bármi megtörténhet, hiszen a július 21-i zárónapig még öt futam hátravan.


Irritáló Berlusconi óriási légiflottája

2007. július 13.

Olaszországban még ma is megosztja az embereket a volt olasz miniszterelnök, Silvio Berlusconi személye. A milliárdos üzletembert az sem teszi túl szeretetre méltóvá honfitársai szemében, hogy komoly repülőparkkal, helikopterekkel és luxusjachttal büszkélkedhet, amelyek értéke 100 millió euróra rúg.


Svájciak győztek a világ legnagyobb vitorlásversenyén

2007. július 10.

Mi lehet nagyobb teljesítmény a legrégebbi vitorlás trófea, az Amerika Kupa elnyerésénél? A válasz egyszerű: megvédeni attól, hogy a kihívók megkaparintsák. Emögött persze elképesztő mennyiségű csapatmunka, fejlesztés, pénz és akaraterő áll, így a svájci Alighi jogosan örülhetett második győzelmének a világ legnagyobb vitorlásversenyén.


Díjeső a Siroccóra

2007. július 09.

Ragyogóan szerepelt a 39. Kékszalag versenyen a Sirocco, hiszen a 1947-ben készített, történelmi cirkáló három díjjal és egy előkelő abszolút helyezéssel térhetett haza a július 6-8. között megrendezett tókerülő versenyről. A Sirocco 2007-es teljesítményéről a vitorlás kormányosával, Cittel Lajossal beszélgettünk.


Interjú a győztessel

2007. július 08.

Bravúros teljesítményt produkált Litkey Farkas és csapata a 39. Kékszalagon, amelyen hetedik alkalommal ért be elsőként a célba. Az Axa-Brokernet bajnokával a verseny pillanatait idéztük fel.


Interjú a második és harmadik helyezettel

2007. július 08.

Új kihívásokkal kellett szembenézniük a Kékszalag esélyeseinek 2007-ben, hiszen a leggyorsabb vitorlások - enyhe túlzással - egyenesen a versenyre jöttek a műhelyből; az új hajók helyezései nagyjából megfelelnek a papírformának. A tókerülő bajnokságról a második és harmadik helyezett képviselőivel, Soponyai Gézával, a Mediacontact-Avatar kormányosával és Nagy R. Attilával, a Diego taktikusával beszélgettünk.


VÉGLEGES EREDMÉNYEK

2007. július 08.

Megérkezett a 39. Kékszalag vitorlásverseny abszolút és hajóosztályonkénti eredménylistája.


Nem végleges eredmények

2007. július 07.

Megérkeztek a 39. Kékszalag verseny első, nem hivatalos eredményei. Ezek alapján változatlanok a félezer hajóból álló mezőny első helyezései. Az alábbiakban a húsz leggyorsabb versenyző helyezését láthatják a vitorlás nevével, kormányosával és befutási idejével (dátum, óra, perc, másodperc formátumban):


Amazonok a Kékszalagon

2007. július 04.

Az idei Kékszalagon egy női versenyzőkből álló csapat is vállalkozik arra, hogy összemérje tudását a mezőny legjobbjaival. A hajó "legénységének" célja, hogy dobogóra állhasson a one design Scholtz 22-es hajóosztályban.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5