Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 451 találat van a Deluxe.hu oldalon

Milliós károkat okozott Jack Nicholson exe

2007. szeptember 21.

Nem néz túl békés nyugdíjaskor elé Jack Nicholson, aki volt szerelme szülői alkalmatlansága miatt magához veheti két közös gyermeküket. Az alkoholista Rebecca Broussard amellett, hogy tömegkarambolt okozott, egy 400 ezer dolláros hajót is felgyújtott.


Emelhető medence

2007. szeptember 19.

Minden év szeptemberében a monacói törpehercegségre szegeződik a jachtgyűjtő milliomosok tekintete, ahol a Monaco Yacht Show-n az iparág legnagyobb és legdrágább mesterremekeit állítják ki.


Újabb vitorlásbaleset a Balatonon

2007. szeptember 17.

Vízirendőrök mentették ki a háborgó Balatonból egy viharban tönkrement vitorlás utasait a hétvégén. A Siófok partjánál történt szerencsétlenség ezúttal nem járt rendkívüli anyagi veszteséggel, azonban egy hete komolyabb baleset történt: elsüllyedt egy hajó.


Tengeribetegség elleni hajó készült

2007. szeptember 14.

Tengeribetegséget kiküszöbölő mechanizmussal szerelték fel a Ferretti legújabb modelljét, a 630-as típusszámot viselő, megközelítően 600 millió forintos luxusjachtot, amelyet a Southampton Boat Show-n mutatnak majd be a nagyközönségnek.


Bérbeadja luxusjachtját a dj

2007. szeptember 13.

Luxushotelek helyett egy valódi sztár dj jachtján is eltölthetik vakációjukat a dúsgazdag nyaralni vágyók. Fatboy Slim hajójának bérleti díja egy hétre 7 és fél millió forint.


Elsüllyedt egy hajó a Balatonon

2007. szeptember 10.

Hibás manőver következtében elsüllyedt egy hajó a Balaton keleti medencéjében, Alsóörs és Csopak között szeptember 9-én. A vitorlást a Vízimentők búvárszolgálata szabadítja ki az iszapcsapdából.


Űrhajók szállnak majd le Új-Mexikóban

2007. szeptember 07.

Sir Richard Branson amerikai multimilliárdos építteti meg a világ első polgári űrkikötőjét, a Spaceportot, amelynek 31 millió dollárba kerülő központi épülete 2009-re készül el az egyesült államokbeli Új-Mexikóban.


Gyémántot találtak az óceán fenekén

2007. szeptember 05.

22 ezer karát tömegű gyémántot talált a De Beers egyik hajója a tenger fenekén, Dél-Afrika partjai közelében. Az egy hónapja folyó kutatások a vártnál is nagyobb mennyiségű drágakővel kecsegtetnek.


Camilla az udvar pénzéből bérel luxusjachtot

2007. szeptember 04.

Camilla férje, Károly brit trónörökös nélkül kapcsolódik ki egy luxusjachton a francia Riviérán, a cornwalli hercegnő ugyanis az egész uralkodócsaláddal összeveszett, miután nem jelenhet meg a néhai Diana hercegnő emlékére rendezett megemlékezésen. A nyaralás költségeit a királyi udvar fizeti.


Csillagászati összegbe kerül az űrhotel lakosztálya

2007. augusztus 21.

A tervek szerint 2012-ben nyitják meg az első űrhotelt egy barcelonai vállalkozás vezetői. A galaktikus luxusnak természetesen az ára is csillagászati: egy háromnapos üdülés 4 millió dollárba, vagyis több mint 700 millió forintba kerül egy személynek.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5