Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 451 találat van a Deluxe.hu oldalon

Kalandtúrák nem csak nyugdíjasoknak

2008. március 18.

A Budapestről induló egy- vagy többnapos hajósprogramok, folyami hajóutak számos ember képzeletében nyugdíjas programként élnek, pedig a vízi programok között akad igazi kalandtúra is. A nagyobb társasággal és tőkével indulóknak például egy több hetes európai csatornahajózás jelenthet izgalmas kihívást, ahol a résztvevők képesítés nélkül vezethetnek hajót, és maguk osztják be idejüket.


Tengeri medvék luxusórája

2008. február 22.

Önt is gyötri a probléma, hogy unalmas a nemrég vásárolt luxusjacht és átnéznek az ismerősök az egymillió forintos plazmatévé fölött? Ha igen, akkor már csak egy drága és pontos hajóóra mentheti meg a helyzetet, méghozzá olyan márkájú, amilyen csak a leggazdagabbaknak van.


Kétezer lóerős jacht győzőtt Budapesten

2008. február 19.

Látogatócsúccsal ért véget a 17. Budapesti Boat Show és Karaván Szalon. A kiállításra ismét a Hungexpo területén került sor, ahol lakóautókat, hazai építésű, egyedi hajókat és sportos óriásjachtokat egyaránt láthattunk.


Hatalmas kihívás várja az olimpián Berecz Zsombort

2008. február 14.

A mindössze 21 éves magyar vitorlázónak, Berecz Zsombornak sikerült kvótát szereznie az ausztráliai Laser VB-n. Ez azt jelenti, hogy rajthoz állhat a pekingi olimpián. Hatalmas hullámokról, veszélyes helyzetekről mesélt a Deluxe Magazinnak, és azt is elárulta, hogy milyen eredményeket szeretne elérni Pekingben.


Berecz Zsombor indulhat az olimpián

2008. február 13.

Berecz Zsombor olimpiai indulási jogot szerzett a vitorlázó Laser hajóosztály világbajnokságán az ausztráliai Terrigalban. Tíz futam után összesítésben a 87. helyen végzett, a még megszerezhető tíz kvótáért küzdő országok rangsorában pedig a kilencedik lett.


Luxushajók jönnek Budapestre

2008. február 11.

Közel 10 ezer négyzetméteren, minden eddiginél különlegesebb kínálattal várja a vízi sportok szerelmeseit a Budapest Boat Show 2008. február 14. és 17. között a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban. A kiállításon 10 ország 121 kiállítója mutatkozik be, a látogatók belépőjegyükkel még egy motoros hajót is nyerhetnek.


Jachtot vesznek a Forma 1-es pilóták

2008. január 30.

A Forma 1 sztárjai vagyonuknak köszönhetően szinte bármit megengedhetnek maguknak. A közelmúltban Ralf Schumacher és Lewis Hamilton is kinézett magának egy-egy luxusjachtot, és természetesen nem az ár fogja eldönteni, hogy végül megveszik-e a milliókba kerülő hajókat.


A Föld legnagyobb és legjobb jachtjai

2008. január 29.

Start living, kezdj el élni! - szólította fel látogatóit a Boot 2008, a világ legnagyobb szárazföldi hajókiállítása. Magazinunk munkatársai kihasználták a lehetőséget, és testközelből is szemügyre vették a több millió eurós luxusjachtokat és azok szerényebb kistestvéreit.


Rekordot akar dönteni a Groupama 3

2008. január 24.

Január 24-én kezdte meg rekordkísérletét Franck Cammas kapitány irányítása alatt a Groupama 3 nevű óriás trimarán. A vitorlás 10 fős legénysége arra vállakozott, hogy a Jules Verne Trophy vitorlásverseny keretében rekordidő alatt hajózza körbe a Földet.


Repülő jacht

2007. december 07.

Új fajta vízi jármű kifejlesztését tűzte ki célul maga elé a francia Focus 21. A gyors jachton senki nem lesz tengeribeteg, hiszen nem a vízen, hanem afölött száguldhatunk vele.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5