Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 451 találat van a Deluxe.hu oldalon

A világ legnagyobb úszó spája

2008. május 23.

Újabb luxus óceánjáróval bővíti flottáját az Aida társaság. Az idén debütáló 252 méteres, 2050 fős Aidabella egyben a világ legnagyobb úszó spája lesz, ahol egy kezelő-lakosztályért közel 200 eurót fizethetünk négy órára.


Rozsda és víz - vendégünk volt Nagy 'Rozsda' Attila

2008. május 22.

Vitorlázik, rendszeresen versenyeken indul, a Magyar Vitorlás Szövetség társelnöke, szakterülete a média. Továbbá szervezi a Kékszalag versenyt vagy inkább fesztivált, ahol - mint a chatszobában kiderült - idén esélyes külföldiek is elindulnak. Nagy "Rozsda" Attila versenyzett már olyan szélben, hogy eltört az árboc, és nem szeret horgászni, mert az lassítja a hajót.


Elsüllyedt a milliomos luxusjachtja

2008. május 21.

Elsüllyedt Ausztrália egyik leggazdagabb emberének jachtja a Sydneyhez közeli Rose Bay-ben. A rendőrség szerint a balesetet nem szándékosan idézték elő, hanem a 22 méteres hajó egyik tömítésének hibája okozta a problémát.


A legjobb magyarországi kikötők

2008. május 13.

A vitorlástulajdonosok egyik legégetőbb problémája az, hogy melyik kikötőben helyezzék el legféltettebb kincsüket. Utánajártunk, milyen szolgáltatásokat kínálnak a Balaton legjobb kikötői, mennyibe kerül a fővárosi vízi életforma, és mennyire mélyen kell a zsebünkbe nyúlni, ha klubtagként vagy akár vendégként szeretnénk élvezni a szolgáltatásaikat.


Hihetetlen extrákat kínálnak a legtutibb óceánjárók

2008. május 09.

Óceánjáróval körbeutazni a világot az egyik legdrágább móka, a luxuskabinokért sokszor csillagászati összegeket is elkérnek a társaságok. Körbenéztünk a legújabb hajók között, melyek már igazi extrákat is kínálnak a vendégeknek.


Hazai győzelem a Soling Eb-n

2008. április 28.

Európa-bajnoki címűket megvédve a Wossala György – Vezér Károly – Tóth Péter csapat lett a Magyarországon megrendezett Soling Európa-bajnokság győztese. A szervezésben is aktív szerepet vállaló, meggyőző fölénnyel győzedelmeskedő csapat vezetője számára külön öröm, hogy hazai vízen érték el a sikert.


Kajmánok és mérges pókok az exkluzív hajóúton

2008. április 28.

Az Aqua Expeditions nevű cég exkluzív hajóutakat szervez az Amazonasra. A tehetős turisták luxuskörülmények között juthatnak el az esőerdő mélyébe, ahol az éjszakai túrákon kajmánokkal és tarantulákkal is találkozhatnak.


Mennyibe kerül, ha vitorlázni szeretnénk?

2008. április 25.

Itt a tavasz, és nem csak a fák és mezők virágoznak, de a vízen is elindul az élet. Azok kedvéért, akiknek már eszébe jutott, hogy ki kéne próbálni a vitorlázást, és azokért, akiknek ezzel kedvet csinálhatunk, összefoglaltuk az indulás költségeit. Utánajártunk, mennyi időbe és pénzbe kerül a belföldi és tengeri tanfolyam, milyen járulékos költségekkel számolhatunk, és mennyit kell költeni a felszerelésekre, hajóbérlésre, ha már kézben a papír.


Ötcsillagos gőzhajó a Níluson

2008. április 15.

Nem csak modern luxushajóra szállhatnak fel a Nílus vízére vágyó turisták. Az 1918-ban épült, ötcsillagos gőzhajó, a SS Misr fedélzetén utazva akár 2800 fontot, azaz 885 ezer forintot is fizethetünk hetente egy lakosztályért.


Abramovicsé a világ legnagyobb jachtja

2008. április 03.

Elkészült Roman Abramovics legújabb jachtja, amely nem csak a tulajdonos flottájában, hanem a világon a legnagyobb.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5