Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 451 találat van a Deluxe.hu oldalon

Másodpercenként 1 dollárba kerül a hercegnő

2008. augusztus 06.

Másodpercenként csaknem 1 dollárt kell fizetni annak, aki ki szeretné bérelni a Princess Mariana nevű luxusjachtot. A csillagászati összegért cserébe úszhat, golfozhat a fedélzeten, amire még a magánhelikopter is le tud szállni.


A világ legnagyobb jachtkikötői

2008. július 29.

A Forbes Traveler összegyűjtötte a világ legjobb és legnagyobb olyan kikötőit, melyek az úgynevezett megajachtokat is fogadni tudják. Sok helyen még csak most kezdődnek az építkezések.


Nyolcadszor nyerte Litkey a Kékszalagot

2008. július 21.

Péntek reggel kilenckor a rajttal elkezdődött, és vasárnap délben a díjátadóval ért véget a negyvenedik Kékszalag. Európa leghosszabb és legrégebbi tókerülő vitorlásversenyén rekord számú induló volt, 570 hajó futott ki a balatonfüredi kikötőből. Litkey Farkas kormányos zsinórban nyolcadszor is győzni tudott, ezúttal is ő érkezett be elsőként a célba a Brokernet-Uniqua fedélzetén.


A világ legdrágább futárja

2008. július 21.

A világ legdrágább futárjának is lehet nevezni azt a 200 millió font (58 milliárd forint) értékű szuperjachtot, amely fedélzetén három Monet-képet szállít.


Volgai álom 700 ezer forintért

2008. július 14.

Kulturális programokkal tarkított sétahajózást kínál Oroszország első luxus folyami hajója, a MS Volga Dream. A Moszkva és Szentpétervár között közlekedő úszó luxusszállodán egy 10 éjszakás út mintegy 700 ezer forintba kerül.


Napenergiával hajtott tengeri limuzin

2008. július 10.

A Dubaj mellett zajló gigantikus szigetépítés megihlette a közlekedési szakembereket is, egy cég különleges vízitaxival állt elő: a tengeri limuzint napenergia hajtja.


One design hajók csatáztak Földváron

2008. június 30.

A nagyhajós one design hajóosztályok rangos versenyén, a Raiffeisen kupán ismert nevek és ifi korú versenyzők egyaránt indultak. Kiemelt érdeklődés övezte a J 24-es hajók futamait, mert ebben a hajóosztályban később Európa-bajnokságot rendeznek Balatonfüreden.


Oázist építenek a tengeren

2008. június 24.

Finnországban már javában dolgoznak a világ legnagyobbnak mondott óceánjáróján, melynek hátsó részében nyitott amfiteátrumot alakítanak ki. A költségek 185 milliárd forintra rúgnak.


Az Adria legjobb kikötői

2008. június 11.

Egyre többen vállalkoznak arra, hogy szállodákban vagy apartmanokban töltött nyaralás helyett saját vagy bérelt hajóval vágjanak neki az Adriának vagy a Földközi-tengernek. Az Adrián egész évben lehet vitorlázni, de június közepétől októberig a kevésbé tapasztalt tengeri medvék is felfedezhetik a hajózás örömeit. Bemutatjuk a legjobb kikötőket.


Közel 10 milliárdos jachtot vett a divatcézár

2008. június 05.

Új hajóval jelentkezett a Codecasa műhely, mégpedig a 65 méteres, 40 millió eurót, vagyis 9,7 milliárd forintot kóstáló Mainnel. Az új jacht belső dizájnját - a korábbi, 51 méteres Mariuhoz hasonlóan - Giorgio Armani neve fémjelzi, aki egyben a hajó tulajdonosa is.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5