Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 451 találat van a Deluxe.hu oldalon

Élő közvetítés a IV. Magyar Tengeri Nagyhajós Bajnokságról

2008. szeptember 29.

Negyedik alkalommal rendezik meg az Adrián a Magyar Tengeri Nagyhajós Bajnokságot, melynek során a nevezők 4 pálya-, illetve 3 túrafutamon mérhetik össze tudásukat. A legjobb magyar vitorlázókat tömörítő mezőny küzdelmeit október 4-11. között az [origo]-n élőben is követhetik az érdeklődők.


Városnézés James Bond módra

2008. szeptember 25.

Aki igazán fényűző és trendi kikapcsolódást keres egy Londonban eltöltött estére, a limuzinbérlés helyett 12 személyes luxusmotorcsónakot is bérelhet. A "James Bond-élmény" résztvevőinek az exkluzív városnézés közben pezsgőt szolgálnak fel, utána pedig különleges fogásokat is rendelhetnek. Persze csak akkor, ha elég vastag hozzá a pénztárcájuk.


Mennyiért hajózhatunk ősszel a közeli tengereken?

2008. szeptember 04.

Bár a főszezonnak lassan vége, szeptember és október még fontos hajózási szezonnak számít az Adrián és a Földközi-tengeren. Akár egy tengerjáró hajó vendégeként, akár bérelt vitorláshajóval és motoros jachttal szeljük a hullámokat, egy ilyen kiruccanás nem tartozik az alacsony költségvetésű vakációk közé. Privát szakács, személyzet és luxushajóutak a kínálatban.


Negyedszer kerül sor a Magyar Tengeri Nagyhajós Bajnokságra

2008. szeptember 01.

Idén negyedszer, az Adriatic Challenge szervezésében másodszor kerül sor a Magyar Tengeri Nagyhajós Bajnokságra október 4-11. között Biogradban, Horvátországban.


60 milliós luxusjacht süllyedt el egy balesetben

2008. augusztus 30.

Elsüllyedt egy 200 ezer font értékű luxushajó az Egyesült Királyságban. A jacht Írországba hajózott volna új tulajdonosához, de egy sziklának ütközött.


Kettévágják, majd megtoldják a kicsi jachtokat

2008. augusztus 28.

Egy hajóutakkal foglalkozó cég megoldást kínál azoknak a jachttulajdonosoknak, akik úgy érzik, túlságosan kis méretű a luxushajójuk. A megtoldás drasztikus, de igen költséghatékony.


Ismét indul az ötnapos Spirit Kupa

2008. augusztus 27.

A Mediterran Yacht Charter harmadik alkalommal rendezi meg a négynapos Spirit Kupát szeptember 14-18. között. A szlovéniai Izola kikötőjéből induló vitorlásversennyel Zboray Mercedes tengeri charter-vitorlázónőre emlékeznek.


Bronzérmet szerzett a Rauschenberger Miklós - Cserép Csaba páros

2008. augusztus 26.

A Deluxe Sailing Team harmadik helyezésével zárult a Balatonfüreden, augusztus 15-21. között megrendezett 49er Országos Bajnokság. A Rauschenberger Miklós – Cserép Csaba páros komoly küzdelemben szerezte meg a dobogós helyet.


Mennyiért szállhatunk történelmi luxushajókra?

2008. augusztus 22.

Történelmi pillanatok helyszínei voltak, mégis az élő történelem részei, királyok és dúsgazdagok kegyeit keresték, mostohán bántak velük, ám legtöbbjük még most is vízen van, működőképes és fényűzőbb, mint valaha. A Forbes Traveler körképéből kiderül, mennyiért ülhetünk egy fotelbe egykori amerikai elnökökkel vagy éppen Erzsébet királynéval.


Cápák között süllyedt el a milliomos jachtja

2008. augusztus 06.

Elsüllyedt egy brit milliomos luxusjachtja az ausztrál partok közelében, miután egy korallzátonynak ütközött. A milliomost és egy fős legénységét sikerült kimenteni a cápák miatt különösen veszélyes területről.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5