Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 451 találat van a Deluxe.hu oldalon

Nyolc hónapos luxusnyaralással egybekötött jachtverseny

2008. november 12.

A Yarra's Edge Yachts a lehető legolcsóbb módját találta meg az Egyesült Államokban vásárolt hajók hazaszállításának: a használt jachtokért leendő tulajdonosaik utaznak el, és egy verseny keretében hajóznak velük vissza Ausztráliába.


A vitorlázás téli költségei

2008. november 06.

A balatoni szezon véget ér ilyenkor a hajók a partra kerülnek, a hajósok pedig víz nélkül maradnak tavaszig. Kivéve a szerencséseket, akik megengedhetik maguknak, hogy hajóra szálljanak a melegebb égtájakon. Utánanéztünk, hogy mennyibe kerül a vitorlás téli tárolása, és mit kell fizetni a tengeri hajózásért.


Jacht és magánrepülő is jár a szállodai csomaghoz

2008. október 28.

Egy 37 méteres jachtot is kínál szállodai csomagjaihoz az egyesült államokbeli Impulsive Group. Akik befizetnek az egyedülálló csomagra, egy földközi-tengeri vagy karibi hajózás után magánrepülővel New Yorkba repülnek, hogy egy luxushotel többszintes lakosztályának kényelmét élvezzék.


Art deco luxusjacht

2008. október 21.

A Starfire megtestesíti azt a hagyományt, hogy egy jacht legyen megjelenésében elegáns, technikai szempontból pedig modern. Az art deco stílusban luxuskörülményeket kínáló hajó most eladósorba került. Aki korábban nem sajnált negyvenmilliót kibérlésére, most 7,5 milliárdért megvásárolhatja.


A Magyar Tengeri Nagyhajós Bajnokság eredményei

2008. október 10.

A tegnapi versenynappal véget ért a Magyar Tengeri Nagyhajós Bajnokság. Az utolsó két futamra kiváló szél érkezett, így gyors, izgalmas versenyekre került sor. A Deluxe Sailing Team a legnagyobb nevekkel versenyezve az ötödik helyen végzett a Bavaria 42 hajóosztályban, ami kiváló eredmény. A magyar bajnok, mint már tegnap tudtuk, az AIS Sailing Team lett, Czégai Péter kormányzásával.


Már végleges eredmény is született a Nagyhajós Bajnokságon

2008. október 09.

Megnyerte a Magyar Tengeri Nagyhajós Bajnokság legsportosabb kategóriáját, a Bavaria 42-est az AIS Sailing Team Czégai Péter kormányzásával. Ezt már az utolsó versenynap előtt kijelenthetjük, mivel eddig hibátlanul versenyezve minden futamon az első helyen értek célba. A Deluxe Sailing Team az igen erős mezőnyben továbbra is az összetett ötödik helyen áll, igen jól és kiegyensúlyozottan versenyzik a csapat.


Kalóztámadástól retteg Abramovics

2008. október 08.

Golyóálló ablakokkal, radarokkal és egy menekülésre alkalmas tengeralattjáróval is felszereli Eclipse nevű, 200 millió fontos gigajachtját Abramovics, ugyanis retteg a kalóztámadásoktól, amelyeknek orosz hajók is áldozatul estek az utóbbi hónapokban.


Élesedő verseny a Nagyhajós Bajnokságon

2008. október 08.

A Deluxe Sailing Team kiváló versenyzéssel az összetett ötödik helyre jött fel a Magyar Tengeri Nagyhajós Bajnokság Bavaria 42-es hajói között. Az összetettben száz százalékos teljesítménnyel, azaz minden eddigi futamot megnyerve Czégai Péter és csapata, az AIS vezet. Az Adrián továbbra is gyönyörű az idő, még mindig a szél erősségére lehet panasz.


Nyolcadik helyen áll a Deluxe Sailing Team

2008. október 07.

Az első versenynap után a nyolcadik helyen áll a Deluxe Sailing Team a Magyar Tengeri Nagyhajós Bajnokságon. A versenyen remek a hangulat, az idő is szép, csak a szélre lehet panasz, ami még mindig gyengébb a kelleténél. Ma három pályafutamra kerül sor, az [origo]-n továbbra is élő közvetítés látható.


Elrajtolt a Magyar Tengeri Nagyhajós Bajnokság mezőnye

2008. október 06.

Elrajtolt a negyedik Magyar Tengeri Nagyhajós Bajnokság mezőnye. A versenyre, ahogy tavaly, idén is az Adrián kerül sor, az idő szép, csak a szélre lehet panasz, ami egyelőre csak egyes-kettes erősségű. Csapatunk, a Deluxe Sailing Team a verseny első óráiban jó helyen, az első tíz között van.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5