Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 451 találat van a Deluxe.hu oldalon

Villámgyors vitorlás szénszálas anyagból

2009. március 20.

Megvételre kínálják a Le Breton Yacht SIG45 névre keresztelt luxusjachtját, aminek a teste teljes egészében szénszálas anyagból készült. A hajóval akár nyílt vizekre is kimerészkedhetnek azok, akik kifizetik a 200 millió forint feletti vételárat.


Luxusutak Che Guevara és Marco Polo nyomában

2009. március 12.

Ma már csak anyagi akadályai lehetnek annak, hogy Che Guevara nyomában motorral szeljük át Argentína és Peru síkságait, vagy körbehajózzuk a világot, mint Magellán. Luxusutak sokjegyű bankszámlával és sok szabadidővel rendelkező utazóknak, híres kalandorok nyomában.


Szex és New York túra az Egyesült Államokban

2009. február 27.

Utazni továbbra is szeretnek a magyarok, de az Utazás 2009 résztvevői szerint azért érezni lehet már a válság hatásait. Bár rengeteg volt az érdeklődő már az első napon is, az emberek egyelőre csak nézelődnek. A luxusutak kedvelői pedig mostanában inkább a közeli országokban pihennek meg.


Egy helikopter áráért bérelhető luxusjacht

2009. február 26.

A Feadship Paraffin elnevezésű, egy hétre 122 millió forintért bérelhető hajója igazi luxust képvisel. Egyidőben tizenkét utast tud fogadni, akiknek minden földi és tengeri jót kínál a hajó személyzete. A borospince és jacuzzi mellett lehetőség van átlátszó üvegbúra alatt látványgimnasztikázni.


Luxushajó, golf, autó és ékszer a Budapest Boat Show-n

2009. január 29.

Hamarosan megnyílik Közép-Európa legnagyobb hajókiállítása. Idén még több flottából áll a 18. Budapest Boat Show a Hungexpo területén, amelyet február 12. és 15. között rendeznek meg. Várják a golf, az ékszerek és a lakóautók, lakókocsik iránt érdeklődő vendégeket is a négy kiállításon.


Megtalálták a százmilliárdokat érő Kék Bárót

2009. január 28.

Egy német tengeralattjáró által elsüllyesztett brit hajót találtak Guyana partjainál. A második világháborús szállítóhajó rakománya igen értékes, mintegy 855 milliárd forint. Még idén szeretnék kiemelni, a hajón lévő rengeteg arany, platina és gyémánt tulajdonjoga még kérdéses.


Eladják jachtjukat a milliárdosok

2009. január 09.

A pénzügyi válság miatt egyre több milliárdos akar megszabadulni portfóliója egyik legnagyobb kiadással járó tényezőjétől, a gigantikus jachtoktól. Abramovics és Perelman már árulja, Paul Allen viszont továbbra is pénznyelőnek használja extravagáns hajóját.


Mennyiért utazhatunk a legújabb óceánjárókon?

2008. december 09.

A minden luxussal felszerelt ócánjárók csillaga még mindig fényesen virít, napjainkban is újabb és újabb hajókat bocsátanak vízre, amelyeken nem csak uszoda és bevásárlóközpont, de még mászófal és golfpálya is található. Utánajártunk, milyen szolgáltatásokat kínálnak a legújabb hajók, merrefelé utazhatunk velük, illetve mennyit kell fizetnük egy ilyen nyaralásért.


Az idei év legnagyobb jachtjai

2008. november 24.

Ahogy megszokhattuk, 2008-ban is épültek hatalmas és fényűző hajók, melyek egy részét ugyan próbálta tulajdonosa az illetéktelen tekintetek elől elrejteni, de ez nem sikerülhetett. Mint minden évben, a Power and Motoryacht idén is összeállította a legnagyobbak százas listáját. Az abszolút lista élén egy állami olajpénzekből épült óriást találunk.


Akár Rembrandt is lehet az elsüllyedt hajón

2008. november 19.

Hamarosan kiemelnek egy 1771-ben elsüllyedt hajót, amely az orosz cári gyűjtemény számára vásárolt műkincseket szállított, és remélik, hogy számos neves 16-17. századi németalföldi festő képeit viszonylagos épségben találják meg.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5