Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 451 találat van a Deluxe.hu oldalon

Megdőlt a Marseille-Karthágó földközi-tengeri átkelés rekordja

2009. május 18.

Marseille-ből Karthágóba 17 óra 08 perc, 23 másodperc alatt ért át a veresnyhajó, amivel a legénység új rekordot állított fel. A Groupama 3 trimaránnak ez az ötödik rekordja 2006 óta.


Gyenge szél várta a vitorlázókat Balatonfüreden

2009. május 18.

A hétvégén két vitorlásverseny is indult Balatonfüredről, de a széljárás, a hajósok bosszúságára, egyiken sem volt ideális. Az SAP Évadnyitó Vitorlás Nagydíjon 198 hajó vett részt, emellett a Jóhajó Nagydíj is megrendezésre került az olimpiai hajóosztályok számára.


A világ legjobb hajóútjai

2009. május 05.

A kifejezetten utazásokra specializálódott CruiseCenter.com összegyűjtötte és kategorizálta a legjobb luxuskategóriás hajóutakat, ahol a gyönyörű kilátás és a zavartalan pihenés mellett különböző kirándulásokon és túrákon is részt vehetünk.


A legizgalmasabb vízi utak

2009. április 29.

Míg az óceánjárókon tett utazások hangulata a kissé arctalan luxus-tömegutaztatás irányába változik, addig a folyami hajózás sokak szerint emberléptékű maradt. Csillogás helyett visszafogott elegancia az Amazonastól a Jangcén át a Nílusig, ahol páratlan élmények várják a jómódú utazókat a világ legjobb folyami hajóútjain.


Milliókért élhetjük túl a Titanic útját

2009. április 24.

A Titanic tragikus útjának századik évfordulóján bárki átélheti azt a luxust, amit az első utasok is élvezhettek. A Fred Olsen Cruise Lines cég, amelynek anyavállalata a legendás hajót is építette, a jeles alkalomra egy, az eredeti szolgáltatásokkal megegyező utat kínál 877 ezer forintért.


Fekvőtámasz-verseny is volt az Adrián

2009. április 08.


A Tavaszi Regatta harmadik napjára két futamot terveztek, egy rövid navigációs és egy pályaversenyt. A reggeli kormányos értekezlet még teljes szélcsendben zajlott le, így Hantó István, a vízi főrendező halasztott. Mialatt a versenyzők várták a szelet, a parton többen fekvőtámasz-versennyel múlatták az időt, amit a mezőny egyik sportos hölgytagja nyert.


Vízre tették a magyar csodahajót

2009. április 01.

Első nyilvános edzését tartotta az AC Sailing Team március utolsó napján, Balatonfüreden. A hazai sikertörténetnek számító RC44-es hajót közelről is megtekinthettük, és néhány méterről a nagy reményekkel kecsegtető vitorlás csapatot is megfigyeltük edzés közben.


Gyorsasági rekordot döntött egy vitorlás

2009. április 01.

A sebességrekordot a Macquarie Innovation nevű vitorlással állította fel Ausztráliában Simon McKeon és Tim Daddo, a hajó 54 csomóval szelte a hullámokat. Korábban is ők tartották a csúcsot, de most Sandy Pointnál átlépték a 100 kilométeres óránkénti sebességet is.


Elsüllyeszthetetlen Titanicot építtet egy üzletember

2009. március 27.

A Titanic teljesen biztonságos mását építteti meg egy finn vállalkozó. Az óriáshajó másolata valóban elsüllyeszthetetlen lesz, mivel szárazföldi.


5000 lóerővel hasít a szuperjacht

2009. március 27.

A Marco Yachts bejelentette, hogy hatalmas hajóját a Burgess cég értékesíti. A 85 méteres, egyszerűen Z névre hallgató vízi jármű még építés alatt van egy chilei kikötőben, jövőre adják át. A külső és belső tervezője egyaránt Ken Freivokh.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5