Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 451 találat van a Deluxe.hu oldalon

Amire hajóvásárlás előtt figyelni kell

2009. szeptember 02.

Most induló cikksorozatunkban új és használt, vitorlás és motoros hajókat ajánlunk különböző árkategóriákban. A legolcsóbb vízijárművek között lesz olyan, amivel a Balatonon vitorlázhatunk, olyan, amivel a Dunán húzhatjuk vízisíző rokonunkat, és olyan is, amelyet egy horvát kikötőben érdemes tartani. Magyarországon kapható vitorlás és motoros hajók következnek - egymillió forint alatt.


Befutott a nagyhajós bajnokság mezőnye

2009. augusztus 24.

Véget ért a Nagyhajós Országos Bajnokság második fordulója, amelyen még az utolsó napon is nagy küzdelem folyt egyes osztályokban a bajnoki címért. A vasárnap teljes szélcsenddel indult, de a megérkező 8-15 csomós szélben már izgalmas futamok zajlottak. A versenyek 17-e és 23-a között zajlottak Balatonfüred mellett.


60 millióba kerül egy hétre a médiamogul jachtja

2009. augusztus 15.

Rupert Murdoch jachtja 220 ezer euróért, vagyis 60 millió forintért vehető bérbe egy hétre. Az ausztrál származású milliárdos néhány hete maga járatta meg a 183 láb hosszú szuperjachtot, állítólag Mel Gibsont is vendégül látta a fedélzeten.


24 részletben fedezhetjük fel a világot luxushajóval

2009. augusztus 07.

Szinte mindenki szeretne a nagy felfedezők és utazók nyomába eredni, de még kellő anyagi források mellett is kevesen engedhetik meg maguknak, hogy egy teljes évet töltsenek az utazással. Számukra lehet megoldás a Cruise West ajánlata, amellyel 24, 9-18 napos szakaszra bontva hajózhatjuk körbe a világot.


Új átszelési rekord készül az Atlanti-óceánon

2009. július 30.

A kedvezőtlen időjárási viszonyok miatt több mint három hetet kellett várnia a világ leggyorsabb vitorlás hajójának, a Groupama 3 trimaránnak, hogy Franck Cammas kapitány vezetésével július 29-én nekivághasson saját korábbi Atlanti-óceán-átszelési rekordjának megdöntésére.


61 hajó indult az idei Szepezd Kupán

2009. július 27.

Július 24-26. között rendezték meg az ötödik Szepezd Kupát 69 versenyző és 61 hajó részvételével. A fiatal vitorlázóknak olykor 30 csomós széllel is meg kellett küzdeniük.


2 milliárdos jachttal ajándékozta meg magát a 96 éves mágnás

2009. július 25.

Egy 25 méteres jachttal ajándékozta meg magát 96. születésnapja alkalmából Maersk Mc-Kinney Moller dán hajómágnás. A fényűző ajándék a milliárdos jachtjainak sorában a nyolcadik.


Kékszalagos katamarán az egészségért

2009. július 03.

A Médiaunió NincsDE! - rajtad is múlik az egészséged megőrzése elnevezésű kampányhoz csatlakozott egy lelkes katamarán, a hétvégi Kékszalag vitorlásversenyen is népszerűsítve ezzel a kampány üzenetét.


A tíz legnagyobb jacht

2009. július 02.

A világ legnagyobb jachtját nemrég adták át, az 557 láb hosszú hajóra két helikopter is le tud szállni, és saját tengeralattjáró is járt hozzá. Ebből az alkalomból jártunk utána, melyik a világ tíz legnagyobb hajója.


Eladják Ausztrália legnagyobb luxushajóüzemét

2009. május 21.

Vagyongondnokság alá került Ausztrália legnagyobb luxushajóüzeme, a Riviera. A gazdasági világválság hatására a gyártó hajói iránti kereslet annyira lecsökkent, hogy a többszöri létszámleépítés után a tulajdonosok úgy döntöttek, megválnak az üzemtől.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5