Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 451 találat van a Deluxe.hu oldalon

Kína megépíti a Titanic mását

2013. február 18.

Megtette az előkészületeket egy kínai hajógyár a Titanic óceánjáró luxushajó másolatának elkészítésére, a megrendelő egy ausztrál milliárdos.


Kimentették a földkerülő franciát

2013. január 21.

Egy az útirányát megváltoztató óceánjáró kirándulóhajó mentette ki a tengerből a hajótörést szenvedett francia Alain Delord-t, aki egyedül akarta megkerülni a világot vitorláshajójával, de hajótörést szenvedett az erős viharban Tasmánia partjaitól több száz kilométerre délre.


Sandy elsüllyesztette a Bounty-t

2012. október 30.

A Sandy hurrikán elsüllyesztette hétfőn a Bounty nevű háromárbocos vitorlást, amelyet a XVIII. századi matrózlázadás miatt híressé vált, azonos nevű elődje hasonmásaként a hatvanas években építettek meg egy filmforgatáshoz.


Mégsem voltak magyarok a Titanic fedélzetén

2012. június 01.

Hivatalosan is kiderült, hogy sem magyar túlélője, sem magyar áldozata nem volt a Titanic tragédiájának, a hajó utasai és személyzete között nem volt magyar nemzetiségű.


Hazatért a világ legöregebb dzsunkája

2012. május 22.

Visszaszállították Tajvanra a világ egyik legöregebb, 100 éves kínai vitorlását, az egyetlen olyan fennmaradtat, amely átszelte a Csendes-óceánt; a Csilungban csütörtökön partra rakott dzsunkát restaurálják és kiállítják a helyi tengerészeti múzeumban.


Al Capone hajója a Panama-csatornán

2012. április 24.

Több mint 270 hajó halad át hetente a Panama-csatornán, de egyik sem olyan régi és rejtélyes, mint az Isla Morada (Bíborsziget), amelyen Al Capone csempészett alkoholt a XX. század elején a Karib-szigetek és az Egyesült Államok között.


88 millió forintért tankol az egykori szépségkirálynő

2012. március 06.

250 ezer fontért, 88 millió forintért tankolja tele hajóját a leggazdagabb brit nő, Kirsty Bertarelli. Az egykori Miss Nagy-Britannia svájci férjétől kapott hajója, a Vava II. a maga 96 méterével a legnagyobb az Egyesült Királyságban.


Megnyitják egy hatalmas szilveszteri buli miatt a Queen Elizabeth 2 óceánjárót

2011. december 19.

Több mint három évvel azután, hogy megérkezett utolsó, dubaji állomására, a híres Queen Elizabeth 2 luxus óceánjáró, hamarosan ismét illusztris vendégeket fogad a fedélzetén egy nagyszabású szilveszteri partin.


A világ legromantikusabb hajóstársasága

2011. november 20.

Több ezer olvasói szavazat alapján választotta meg a Porthole hajósmagazin az év legromantikusabb hajóstársaságát. A nászutasok és a párok kedvencének idén a Windstar Cruises bizonyult.


Úszó luxusszigetekkel utazhatnak a gazdagok

2011. október 26.

Az Atoll Floating Islands úszó luxusszigeteket fejlesztett, amelyek a tervek szerint Dubaj és a mesterséges Föld-szigetek között szállítják majd a gazdagokat.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5