Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 232 találat van a Deluxe.hu oldalon

600 ezer forint egy szülés Budapest első magánkórházában

2010. július 22.

Július elsején nyílt meg Budapest első magánkórháza, a Dr. Rose Magánkórház. Dr. Illanitz Elemér igazgató szerint a szolgáltatások színvonala és az exkluzív környezet miatt az intézménynek nincs vetélytársa a fővárosban. Arról faggattuk, milyen extrákat kínál a kórház a pácienseknek, akiknek igen mélyen a zsebükbe kell nyúlniuk, ha itt végeztetik el a műtéteket.


Nem lehet szauna a gyóntatófülkéből

2010. július 21.

A bécsi érsekség fellépésére lekerült az eBay internetes aukciós oldalról egy gyóntatószék, amelyből leírása szerint ideális egyszemélyes szauna, minibár vagy gyermekeknek való játszóház válhatott volna.


Lakás 3 milliárdért

2010. június 17.

Ha hajlandóak vagyunk Mumbajban élni, a világ legmagasabb lakóházában fél kilométerrel a föld felett is foglalhatunk lakást. Csaknem hárommilliárd lehet a World One, a legmagasabb lakóépület legdrágább lakása.


340 milliós ékszerrablás

2010. május 29.

Kirabolták Svédország egyik legnagyobb aukciósházát, a Bukowskist. A három fegyveres elvitte a jövő heti aukcióra szánt ékszereket is.


Árverési rekordot dönthet Truman Capote négymilliárdos otthona

2010. május 12.

Tizennyolcmillió dollárért (3,9 milliárd forintért) kínálják eladásra azt a brooklyni házat, ahol Truman Capote többek között az Álom luxuskivitelben című kisregényét írta.


Eladták a világ leghíresebb luxusáruházát, a Harrods-ot

2010. május 10.

Gazdát cserélt a világ leghíresebb luxusáruháza, a londoni Harrods, amelyért másfél milliárd fontot (csaknem 475 milliárd forintot) fizetett a katari uralkodó család befektetési társasága.


33 millió a világ egyik legkisebb háza

2010. április 02.

Alig 30 négyzetméter, mégis mintegy 33 millió forintnyi kanadai dollárért kínálják azt az ingatlant, amelyet a világ egyik legkisebb házaként tartanak számon. A torontói Little House, vagyis Kis Ház szűkös mérete ellenére három szobás, ráadásul egy normál méretű kád is helyet kapott benne.


Retró modellek és napfény a Lacoste 2010-es kollekciójában

2010. április 02.

A Lacoste legújabb kampányában a napfény, a tengerpart és a fiatalság került a középpontba. A 2010-es tavaszi-nyári kollekció férfiruháit végignézni egyben időutazás is, a sportosan elegáns modellek csaknem kilencven éve voltak először divatban.


Szekrénynek álcázták a dizájn házimozit

2010. március 22.

A Smart Wall AV házimozi majd minden részét beépítették egyetlen jókora bútorba. A 12 millió forintos házi szórakoztató-központ többek között három tévét is rejt. Még kapcsolgatni sem kell, ha kedvenc műsorunkat várjuk.


A világ tíz legdrágább ingatlana

2010. március 12.

A legtöbbet érő otthonok között kastélyok, villák, nyaralók és lakások is vannak. Szinte az összes Európában és az USA-ban található, a legdrágább azonban Indiában. Íme az ingatlanok, amelyekről az átlagember legfeljebb csak álmodozhat.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24


Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5