Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 9 találat van a Deluxe.hu oldalon

Milliomos gyilkosára hagyta vagyonát egy nő

2011. január 18.

A brit Kate Proutot saját férje ölte meg, és noha a férfi már börtönben ül, a nő 203 milliós vagyona végrendelete értelmében az övé.


Feladta magát a gyilkos milliomos

2010. április 13.

Peter Dabish, akit már hetek óta keresett a rendőrség egy 23 éves nő meggyilkolásáért, nemrég feladta magát a rendőrségen. A férfi kedvelt szórakozása volt az áldozat családját felhívni, és obszcén szavakat üvöltözni a telefonba.


Mégsem végzik ki az énekesnőt megölető milliárdost

2010. március 04.

Eljárási hibák miatt csütörtökön felfüggesztette az egyiptomi legfelsőbb bíróság a Hisam Talaat Musztafa milliárdosra kiszabott halálos ítéletet, amelyet korábban Suzanne Tamin libanoni énekesnő megöletése miatt szabtak ki rá. Az egyiptomi üzletembert és politikust egyelőre nem végzik ki.


Gyilkosságot pénzelt a milliárdos

2009. december 16.

A milliárdos Wang Wenxiangnak bíróság előtt kell felelnie tettéért. A vád szerint üzlettársát ölette meg titkárával és egy másik férfival. A tettet azonban egy térfigyelő kamera rögzítette, és a szálak a dúsgazdag üzletemberhez vezettek.


Férje meggyilkolásával vádolja lánya a mesés vagyont öröklő özvegyet

2009. október 20.

Megvádolta hatalmas vagyont öröklő anyját a júliusban elhunyt Ben Novack Jr. mostohalánya. A nő szerint anyjának köze volt a milliomos gyanús körülmények között bekövetkezett halálához.


Beismerte bűnösségét a milliomost megölő call girl

2009. június 14.

Cecile Brossard, akit egy 2005-ben elkövetett gyilkossággal vádoltak, elismerte bűnösségét a bíróságnak. Elmondása szerint, noha egy milliomost ölt meg, tettének elkövetésében nem a pénz, hanem az érzelmei játszottak közre.


Lelövette milliomos férjét a megcsalt asszony

2008. november 28.

Egy 1990-es gyilkosság miatt tartóztatták le egy megölt amerikai milliomos özvegyét. Barbara Kogant azzal vádolják, hogy 18 évvel ezelőtt szeretője háza előtt lövette le csalfa férjét.


Fegyveres testőrcsapattal járnak a mexikói gazdagok

2008. november 20.

A mexikói pénzügyi elit és családjaik körében ma már szinte természetes kiadás a gondosan képzett testőrcsapat. A New York Times egyik cikkéből az is kiderül, hogy a dél-amerikai országban már a szállodák is biztonsági személyzetet és golyóálló autókat kínálnak extraként a védelemre szoruló gazdag vendégeknek.


Meghalt egy ember a nagy luxusautó rablásban

2008. november 15.

Összesen 8 luxusautót lovasítottak meg egy Malajziában, Georgetownban történt rablásban. A legalább nyolc főből álló bűnbanda felgyújtotta a Rahman Brothers autókereskedést, ahol az egyik alkalmazott életét veszítette. Az anyagi kár mintegy 120 millió forintnak megfelelő ringgit.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5