Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 19 találat van a Deluxe.hu oldalon

Milliomos gyilkosára hagyta vagyonát egy nő

2011. január 18.

A brit Kate Proutot saját férje ölte meg, és noha a férfi már börtönben ül, a nő 203 milliós vagyona végrendelete értelmében az övé.


Feladta magát a gyilkos milliomos

2010. április 13.

Peter Dabish, akit már hetek óta keresett a rendőrség egy 23 éves nő meggyilkolásáért, nemrég feladta magát a rendőrségen. A férfi kedvelt szórakozása volt az áldozat családját felhívni, és obszcén szavakat üvöltözni a telefonba.


Mégsem végzik ki az énekesnőt megölető milliárdost

2010. március 04.

Eljárási hibák miatt csütörtökön felfüggesztette az egyiptomi legfelsőbb bíróság a Hisam Talaat Musztafa milliárdosra kiszabott halálos ítéletet, amelyet korábban Suzanne Tamin libanoni énekesnő megöletése miatt szabtak ki rá. Az egyiptomi üzletembert és politikust egyelőre nem végzik ki.


Gyilkosságot pénzelt a milliárdos

2009. december 16.

A milliárdos Wang Wenxiangnak bíróság előtt kell felelnie tettéért. A vád szerint üzlettársát ölette meg titkárával és egy másik férfival. A tettet azonban egy térfigyelő kamera rögzítette, és a szálak a dúsgazdag üzletemberhez vezettek.


Orosz bérgyilkos felbérlésével vádolta milliomos főnökét egy nő

2009. november 15.

A 29 éves Jordan Wimmer azzal vádolja főnökét, a multimilliomos Mark Lowe-t, hogy miután szexuálisan zaklatta, orosz bérgyilkost küldött rá. A nő, aki korábban marketingigazgatóként évi 170 millió forintnak megfelelő fontot keresett, túl van egy ideg-összeroppanáson.


Férje meggyilkolásával vádolja lánya a mesés vagyont öröklő özvegyet

2009. október 20.

Megvádolta hatalmas vagyont öröklő anyját a júliusban elhunyt Ben Novack Jr. mostohalánya. A nő szerint anyjának köze volt a milliomos gyanús körülmények között bekövetkezett halálához.


Beismerte bűnösségét a milliomost megölő call girl

2009. június 14.

Cecile Brossard, akit egy 2005-ben elkövetett gyilkossággal vádoltak, elismerte bűnösségét a bíróságnak. Elmondása szerint, noha egy milliomost ölt meg, tettének elkövetésében nem a pénz, hanem az érzelmei játszottak közre.


Kiskorú bérgyilkost fogadott fel egy orosz milliomos

2009. június 10.

Egykori feleségét és annak ügyvédnőjét szerette volna megöletni bérgyilkossal egy tehetős orosz férfi, ám a kiskorú fiatalember megijedt és a hatóság embereitől kért segítséget.


Egyre több orosz milliomos lesz öngyilkos

2009. február 16.

Oroszországban különös hatásairól számolnak be a gazdasági válságnak. A híradások sokszor szólnak öngyilkos milliomosokról, de megnőtt a szakkörre járó gazdagok és a különös gyógyulásokat átélt betegek száma is. Ezenkívül újra divat lett beszélgetni.


Öngyilkos lett egy milliomosfiú

2008. december 01.

Közel egy éve holtan találták egy brit milliomos fiát. A Messier-Dowty repülőbirodalom alapítója, Sir George Dowty unokája a most lezárult rendőrségi vizsgálat szerint vélhetően öngyilkosságot követett el. A 22 éves élsportoló Harry állítólag mentális problémákkal küzdött.


1 2


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5