Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 6 találat van a Deluxe.hu oldalon

Megválasztották az Év Ékszerét

2012. február 22.

A tavalyi nagy siker után a PannonArts Galéria idén is meghirdette az Év Ékszere pályázatot. A mezőny idén is rendkívül sokszínű volt, a klasszikus alapanyagokon kívül, újrahasznosított anyagokból, betonból, papírból, műanyagból, textilből is készültek ékszerek. Ötvenöt alkotó több mint száz munkájából választotta ki a zsűri az év ékszerét, Vékony Fanni Keresztszemes című munkáját.


Kaszparov lett a Legyen Ön is milliomos győztese Grúziában

2011. február 16.

Garri Kaszparov az első győztes a Legyen Ön is milliomos című népszerű tévés kvíz grúz változatának történetében; a korábbi sakkvilágbajnok nyereménye húszezer lari (2,26 millió forint), amelyet jótékony célra ajánl fel.


Egymillió darab húsos derelye egy győztesnek

2010. szeptember 24.

Egyes sikeres zenészek, előadóművészek jó esetben milliókat kereshetnek, de arra is van példa, hogy a hét számjegyű kereset mögött nem pénz, hanem étel áll. A moszkvai karaoke-világbajnokság közönségdíjasa például egymillió darab húsos derelyének örülhet.


Tizenöt éves tehetség nyerte az első magyar golfsorozat nyitóversenyét

2010. június 15.

A mindössze 15 éves Eiring Kristóf nyerte az első magyar golf-versenysorozat, a Kaefer-Heibl Golf Sztár Szuper Tour névre keresztelt meghívásos torna nyitóviadalát hétfőn a bükfürdői Birdland Golf & Country Clubban.


Ryan Palmer nyert a golfozók egyik legrangosabb versenyén

2010. január 20.

Az amerikai Ryan Palmer nyerte a profi golfozók legrangosabb sorozatába tartozó, 5,5 millió dollár összdíjazású Sony Opent Honolulun. Az első helyért 990 ezer dollárt, vagyis 187 millió forintot osztottak ki.


Csúcstelivérek kizárva a Nemzeti Vágtáról

2009. május 18.

Más lóval készül címvédésre a Nemzeti Vágta első győztese, Suták Vanda, derült ki szombaton a nyíregyházi városnapon, ahol az idei versenyt népszerűsítette Geszti Péter, a rendezvény kreatív igazgatója. Érdekesség, hogy az esélyegyenlőség miatt csúcstelivérek nem vehetnek részt a megmérettetésen.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5