Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 3 találat van a Deluxe.hu oldalon

Tiger Woods ismét győzött

2012. június 05.

Tiger Woods győzött vasárnap a profi golfozók legrangosabb sorozata, a US PGA Tour múlt heti állomásán, a 6,2 millió dollár összdíjazású Memorialon.


Szenzációs győzelem a Kentucky Derby-n

2009. május 04.

A verseny történetének egyik legváratlanabb győzelmét hozta az egyesült államokbeli Louisville-ben rendezett világhírű Kentucky Derby: az a Mine That Bird nevű ló nyert, amelyre a rajt előtt több mint 50-es nyereményszorzóval lehetett fogadni. A második helyezett Pioneer of the Nile, a harmadik Musket Man lett. A versenyt sáros pályán rendezték meg.


Dél-afrikai golfozó a hetedik mennyországban

2007. október 16.

Míg Amerikában a PGA Tour legjobbjai már befejezték a szezont, addig az európai golfidény még csak most közeledik a végkifejlet felé. Az évadzáró előtti utolsó nagy versenyt, az óriási hagyományokkal bíró HSBC World Match Play Championshipet, melynek győztese 1 millió fontot vághat zsebre, az elmúlt hétvégén rendezték meg.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5