Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 9 találat van a Deluxe.hu oldalon

Már palackozzák Európa első újborát, a Csabagyöngyét

2011. augusztus 25.

Badacsonyban elkezdődött Európa első újbora, a Csabagyöngye palackozása. Az augusztus elején befejeződött szüretet követően kétszázezer palack kerül forgalomba - mondta Varga Péter, a Varga Pincészet Kft. ügyvezetője.


A 60 karátos igazgyöngy mellett a gyémánt csak díszítés

2011. március 31.

A világ egyik legnagyobb sósvízi gyöngyét kínálja dubaji ékszerárverésén a Christie's aukciósház, amely az emirátusok gyöngyhalászó múltja előtt tiszteleg az április 20-i licittel.


Hattonnás a világ legnagyobb gyöngye

2010. december 01.

Kínai a világ legnagyobb gyöngye, a különleges lelet hat tonnát nyom.


Megfejtették Kleopátra igazgyöngykoktéljának receptjét

2010. július 29.

Egyiptom utolsó királynője valóban elkészíthette legendás igazgyöngykoktélját - állítja egy amerikai ókortörténész, aki a Classical World című folyóirat legutóbbi számában publikálta tanulmányát.


Az ékszerpiac legújabb trendjei

2009. augusztus 24.

Megnéztük, hogy idén milyen trendek meghatározók az ékszerdivatban, milyen különlegességeket ajánlanak a legnevesebb ékszerházak. Szemügyre vettük a klasszikus gyöngysortól kezdve egészen a csokoládéarannyal kombinált dizájnos gyűrűig a Magyarországon elérhető luxusékszer-palettát.


Bill Gates gyöngyház berakásos Xbox 360-at osztogat

2008. május 26.

Különleges ajándékot kapott a dél-koreai elnök Bill Gates-től, aki az internet jövőjéről folytatott tárgyalásokat az ázsiai országban. Lee Myung-bakot a Microsoft alapítója egy gyöngyház berakásos Xbox 360-as játékkonzollal lepte meg.


Igazgyöngyöt talált a vendég a vacsorájában

2008. január 03.

Nem kellett a tenger fenekére merülnie egy házaspárnak az Egyesült Államokban ahhoz, hogy ritka igazgyöngyöt találjon, elég volt egy tányér aljáig meríteni a kanalat.


Tévhitek és titkok a gyöngyről

2007. szeptember 21.

Annak ellenére, hogy a gyöngy nagy népszerűségnek örvend, ma is sokan vélekednek úgy, hogy a kagylóba jutott homokszemcséből keletkezik, és az igazgyöngyhöz viszonyítva "hamis" a tenyésztett változat.


Kék gyöngyök az új-zélandi partokról

2006. április 07.

Az osztriga nem az egyetlen kagyló, amely az igazgyöngy kedvelőit újabb és újabb gyönyörű példányokkal ajándékozza meg. Az új-zélandi abalone kagylóban nem más, mint ragyogó, opálos fényű kék gyöngy terem.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5