Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 377 találat van a Deluxe.hu oldalon

Vb 2010 - Gyémántlabda félmilliárdért

2010. június 19.

A 2010-es foci vb-re elkészült minden idők minden idők legdrágább focilabdája. Természetesen nem a pályára szánták, a cél, hogy felkeltse a gazdag szurkolók érdeklődését a dél-afrikai Shimansky ékszerház gyémántjai iránt.


Egyedi gyémánt zsebóra Szent István király emlékére

2010. május 07.

A 2010-es budapesti Nemzetközi Óra- és Ékszer Kiállításon láthatta először a nagyközönség azt a gyémántokkal díszített, egyedi arany zsebórát, amelyhez hasonlót még nem gyártottak. A Szent István megkoronázásának emlékére készült zsebóra ára 7,5 millió forint.


Gyémántos iPadet kapott az ötoktávos énekesnő

2010. május 07.

Aki eddig kételkedett volna benne, hogy valaki gyémántos iPadet vásárol, az most bizonyosságot szerezhet, vannak olyan sztárok, akikhez kifejezetten ez a stílus illik. Fokozottan igaz ez Mariah Carey-re, aki számtalan alkalommal láttunk csillogó kiegészítőkkel megjelenni, és aki a Glitter (Ami fénylik) című film főszereplőjeként is tündökölt már.


Jolie és Pitt is dizájnernek állt

2010. május 07.

A sztárpár egy 2,5 millió forint értékű mandzsettagombot tervezett a londoni Asprey luxusmárkának. A kiegészítő eladásából származó összeg egy jótékonysági szervezet számlájára kerül majd.


Egy drogbáró gyémántos fegyverei

2010. május 05.

31 darab gyémánttal díszített fegyvert foglalt le a mexikói rendőrség egy egykori drogbáró házában. A vagyont érő giccses pisztolyok Oscar Nava Valencia tulajdonában voltak.


Egykilós retró aranymobil 42 millióért

2010. április 22.

Stuart Hughes ékszerészete ezúttal nem egy high-end laptopot vagy mobiltelefont frissített fel a tőle elvárható arany- vagy gyémántberakással, ezúttal a mobiltelefonok hőskorát idéző hatalmas telefont vont be drágakövekkel. A WAP-ozásra és SMS-ezésre is alkalmas csoda 140 ezer font, vagyis 42,4 millió forint.


Elégedett az 1,3 milliárdos vételárral a ritka kék gyémánt új gazdája

2010. április 09.

Több mint hatmillió dollárért, vagyis 1,3 milliárd forintért talált gazdára egy ritka kék gyémánt a Sotheby's aukciósház hongkongi árverésén.


Tíz dolog, amit tudni akartál a gyémántról

2010. április 06.

Sokan mindennap hordják, mégsem ismerik eléggé a gyémántot. Bemutatunk tíz érdekességet, amik közül néhány még a csillogó kövek megszállottjainak is újdonság lehet.


Estélyi ruha közel 300 millió forintért

2010. március 28.

A világ legdrágább ruhája címre ugyan a Danasha Luxury 1,5 millió dolláros (295 millió forintos) estélyi nem pályázhat, ám az vitathatatlan, hogy a felső kategóriás luxusruhák sorába remekül illik.


Swarovskis és gyémántos iPadet is árulnak már

2010. március 27.

Mindezt úgy, hogy még a rendes verzióra is várnak azok, akik előrendelték az Apple táblagépét. A dizájnereket ez nem állította meg abban, hogy összeollózott koncepcióterveken kínáljanak kristályoktól csillogó iPadet.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5