Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 377 találat van a Deluxe.hu oldalon

Pénz Paris Hilton és Anne Nicole Smith kukájából

2007. november 19.

Ma már szinte minden relikviának számít, amihez egy ismert ember egyáltalán hozzáér. Online árveréseken súlyos pénzekért kelt el például Justin Timberlake félig rágott bundás kenyere, Paris Hilton fogkeféje és Anne Nicole Smith naplója is.


Minden idők második legdrágább ékköve

2007. november 16.

2,8 milliárd forintért kelt el egy 84,37 karátos fehér gyémánt a Sotheby's genfi ékszerárverésén. Az aukciósház tájékoztatása szerint minden idők második legdrágább ékköve talált gazdára.


Gyémántba vésték a Tízparancsolatot

2007. november 16.

A Trillion Diamond Company a világ legértékesebb drágakövébe, gyémántba foglalta a Tízprarancsolatot.


Bankkártyába rejtett gyémánt

2007. november 09.

Az arany és platina után itt a gyémánt kártya. A bankok legbecsesebb ügyfelei számára kifejlesztett speciális bevonatú plasztikkártyába egy valódi drágakövet építenek.


Ugró gyémántóra

2007. november 05.

Ismét feltűnő gyémántkarórát mutatott be a Baume et Mercier: a Riviera XXL Jump Hour nevű modell azonban nem csupán a külsejével hódít, hanem az órák kijelzésével is, amely egy kisebb bűvészmutatvánnyal ér fel.


Gyémántban küzdhetnek a bokszolók

2007. október 27.

Méret után készít ékszerszerű kesztyűt egy texasi cég bokszolóknak. A gyémánt és arany felhasználásával készített alapmodellek ára 20 ezer dollár körül mozog, míg a személyre szabottakért ennél jóval többet is fizethetünk.


Gyémántmellénybe bújtatták a kutyát

2007. október 24.

Az haute couture dizájnerek, köztük Vivienne Westwood, gazdag ügyfeleik mellett azok kutyáinak is tervezni kényszerülnek. A londoni Pet a Porter kifutóján 3 millió dollár értékű kreációt mutatnak be a négylábú modellek, egy eb 5 ezer dolláros gyémánt lajbiban lejt majd végig.


Kylie Minogue koponyába énekel

2007. október 22.

Koponyát formázó gyémántmikrofonba énekel legújabb videóján Kylie Minogue. Az énekesnő csillogás iránti vonzalma nem merül ki ennyiben, egy szerdai partin 500 ezer font értékben viselt belőlük.


Eljegyzési gyűrűt vettek Dianának halála előtt

2007. október 19.

Különleges felvételt tártak a Diana hercegnő halálának körülményeit vizsgáló brit bíróság élé. Egy biztonsági kamera felvételei szerint a baleset előtt hat órával a hercegnő párja, Dodi al Fayed egy 60 ezer fontos eljegyzési gyűrűt vett a párizsi Repossi ékszerészetnél.


Megvan a világ legdrágább gyémántja

2007. október 11.

Rekordáron, 7,98 millió dollárért, azaz több mint 1,4 milliárd forintért kelt el egy ritkaságnak számító, 6,04 karátos kék gyémánt, amely a Sotheby's aukciósház őszi hongkongi árverésén cserélt gazdát. A hibátlan szerkezetű drágakő most már a világ legdrágább gyémántjának számít, és megdöntötte a "Hancock Red" vörös gyémánt húsz évvel ezelőtti rekordját.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5