Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 377 találat van a Deluxe.hu oldalon

1 milliárdos gyémántgyűrű a Big Brother-játékosnak

2007. december 14.

3 millió fontos gyémántgyűrűvel ajándékozta meg kedvenc brit Big Brother-játékosát a brunei szultán fia. Azim herceg az ékszer mellett állítólag számos egyéb értékes ajándékkal is meglepte Jade Goody-t.


Headset estélyihez

2007. december 14.

Praktikus ékszer az Amosu és a Motorola közös terméke. Az aranyból és gyémántból készült headsetet akár estélyihez is viselhetjük.


Félmillió dollár egy karácsonyfáért

2007. december 04.

A Steve Quick ékszerészet chicagói üzletében állítja ki 18 karátos aranyból és gyémántból készült karácsonyfáját az adventi időszakban. A félmillió dolláros díszt jótékonysági célra fogják elárverezni.


A tíz legmenőbb luxuskütyü

2007. december 04.

Annak érdekében, hogy ne álljon két ugyanolyan plazmatévé a fa alatt, érdemes különleges technológiai eszközt ajándékozni. Ezen a tízes listán garantáltan csak ilyenek vannak, az önhangoló gitártól a gyémántos egéren át a világ legdrágább távirányítójáig.


Szájra kent milliók

2007. november 28.

Bár nem ez a világ legdrágább kozmetikuma, azért szép pénzt kérnek érte. Személyes konzultáció, díszdoboz és apró gyémántok járnak ehhez a szépítőszerhez.


Felturbózott sportcipők

2007. november 27.

Gyémántlánccal ékszerezi fel utcai termékeit egy dél-kaliforniai cipőcég. A Kickbars modelljei 108 darab gyémántkőből és fehéraranyból készült kiegészítővel kerülnek piacra, azaz utcára, áruk 7500 dollárnál kezdődik.


A világ legdrágább mobilja

2007. november 26.

Időről időre változik, hogy melyik mobilgyártó cég készüléke a legdrágább a világon. Ez most nem egy önjelölt trónbitorló, az egymillió eurós telefon tartja hivatalosan a Guinnes-rekordot. A Goldvish cég Piece Unique-jából már csak két darab eladó.


Gyémántból épült piramis

2007. november 23.

Megoldotta azok problémáját a Piaget, akiknek mindig is hiányzott egy piramis alakú, rendkívül feltűnő gyémánt karóra: a Emperador nevű modellnek köszönhetően végre ez a piaci rés is bezárult. A parányi kincs birtoklásához mindössze egyetlen apróság szükséges: 3 millió svájci frank.


Arannyal álcázott svájci bicska

2007. november 23.

A svájci bicska pendrive-os változa régóta a piacon van. Most kétszáz ilyen áráért vehetünk egyet kisolló és körömreszelő nélkül, viszont arannyal és gyémánttal gazdagon ellátva.


Nyomkodható gyémántok

2007. november 21.

A svájci Pat Says Now a kreatív egérgyártás fellegvára. Gyémánt és arany felhasználásával készülő rágcsálójuknál nincs drágább a piacon, náluk egy számítógéphez csatlakoztatható egér 4 millió forintba kerül.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5