Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 377 találat van a Deluxe.hu oldalon

17 milliós mobilok gyémántból

2008. február 18.

Közös alkotást dob piacra februárban a Tiffany és a Softbank. Az amerikai ékszerészet és a japán mobiltársaság összesen 400 gyémánttal ékesített, 3G-s modelljei közel 100 ezer dollárba kerülnek.


Vodka 180 millió forintért

2008. február 15.

Nem kicsit kell gazdagnak lennie annak a vodkaszeretőnek, aki a Bombay Sapphire Revelation kollekciójából kíván vásárolni. Az öt, kézzel készült és gyémánttal díszített kristálypalack ára ugyanis kereken 1 millió dollár.


Koponyát kapnak az Oscar-jelöltek

2008. február 15.

Nincs vesztese az Oscar-díjnak, aki szobrot nem, az ajándékcsomagot kap. Most bemutatták az Oscar-jelöltek idei ajándékcsomagjának egyik legértékesebb darabját. A gyémántokkal kirakott arany koponya értéke 385 ezer forint.


160 ezer négyzetméteres briliáns

2008. február 11.

Hatalmas ékkövet terveznek a szibériai tajgára. A szállodakomplexum kívülről egy drágakőre hasonlít majd.


Milliós strucctojás Biatorbágyon

2008. február 07.

A világ egyik legértékesebb dísztojása készül Biatorbágyon. A strucctojás belülről titkos recept alapján előállított bevonatot kap, amely tartósítja anyagát, majd kívülről egyedi festéssel és gravírozással tovább szépítik, végül félszáz briliánssal és smaragddal még ragyogóbbá teszik külső fényét.


A legdrágább számítógép

2008. február 01.

A Zeus Jupiter alighanem a világ legdrágább számítógépe. Színtiszta platinából készült házán valódi gyémántok csillognak a Tejút és a 12 csillagjegy formájában.


Aranymedencés házat vett a gyémántkirály

2008. január 14.

Rekordáron vásárolt házat magának Londonban egy izraeli gyémántkereskedő. Lev Leviev 69 millió dollárt fizetett az arannyal futtatott mozaikos medencével rendelkező ingatlanért.


A legdrágább poharak

2008. január 10.

A legünnepélyesebb alkalmakra érdemes csak elővenni a "Diamond in Glass" pohárkészleteit. Szárukban valódi gyémánt ragyog, így nem csak az italok szakértőinek érdemes fény felé tartaniuk.


A testrészekért fizettek a legtöbbet tavaly

2008. január 04.

Rekordok sorozatát hozták a két aukciós óriás, a Christie's és a Sotheby's tavalyi árverései. Számos egyedi műtárgy, műkincs és történelmi emlék került kalapács alá. Az aukciósházak legnagyobb összegű árveréseit gyűjtöttük össze a luxist.com alapján, a legnépszerűbb műalkotások között emberi testrészek, koponya és szív is szerepeltek.


A férfiak is megérdemlik a gyémántokat

2007. december 17.

A gyémántokkal és különleges ékszerekkel kapcsolatban mindig dúsgazdag nőkre asszociálunk. Thom Browne egyesült államokbeli dizájner elhatározta, hogy megváltoztatja ezt a beidegződést, és férfiak számára tervezett gyémánttal díszített kiegészítőket.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5