Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 377 találat van a Deluxe.hu oldalon

Pénzmosás miatt került börtönbe a sztárok ékszerésze

2008. június 26.

Kábítószer-kereskedelemből származó dollármilliók tisztára mosása miatt letöltendő börtönbüntetésre ítélték a sztárékszerészt, Jacob Arabovot.


Gyémántberakásos fényképezőgép a nyaralásra

2008. június 18.

Az igazán egyszerű használati tárgyakból is lehet drágát varázsolni, a Dalumi-csoport az LG és a Ricoh segítségével készített gyémántberakásos elektronikai cikkeket.


Rekord összeget ért a halott örökösnő gyémántja

2008. június 13.

Brit eladási rekord született szerdán a Christie's londoni ékszerárverésén a 15 millió fontos (4,7 milliárd forint) bevétellel, amelynek legnagyobb tétele a 3,6 millió fontért (1,1 milliárd forint) elkelt Onassis-gyémánt volt.


A tündérmesék szandálja

2008. június 10.

A Le Vian ékszerház egy Stuart Weitzman által tervezett, tanzanittal és gyémánttal díszített szandált mutatott be Las Vegasban. A tündérmesébe illő lábbelinek nemcsak a szépsége, hanem az ára is vetekszik a dizájner korábbi modelljeivel: mintegy 2 millió dollárba kerül.


Milliomos lett az egykori börtönlakó

2008. június 04.

Három év börtön, agysérülés és sorozatos botrányok után ismét jóra fordult Alan Bond sora. 14 évnyi parkolópálya után a csalásért elítélt férfi ismét felkerült a leggazdagabb ausztrálok listájára, gyémánt- és olajérdekeltségeinek hála 265 millió dollárral rendelkezik.


Gyémántot ajándékoznak egymásnak a kiskorú sztárok

2008. június 02.

100 ezer dolláros gyémánt nyakéket vett 19 éves párja Rihannának. Az amerikai törvények szerint ugyancsak kiskorú énekesnő válaszként egy ugyancsak gyémántokkal kirakott keresztet vett a rapper Chris Brownnak.


Pingponglabda gyémánt közel egymilliárdért

2008. május 30.

Elárverezték a világ egyik legnagyobb színtelen gyémántját. A 101,27 karátos, pingponglabda nagyságú drágakő 6,2 millió dollárért (964 millió forintért) kelt el a Christie's hongkongi részlegénél.


Platinagyűrű a szemétben

2008. április 23.

Mesébe illő módon kerültek meg gyémánt- és platinagyűrűk a floridai Walt Disney parkban.


Hogyan húzzunk hasznot az extől kapott ékszerekből?

2008. április 17.

Az Ex-Boyfriend Jewelry nevű honlap olyan ékszerek adásvételével foglalkozik, amelyeket exbarátaik ajándékoztak az oldal felhasználóinak. Az egykori szerelmi zálogok értékesítése mellett egyúttal a rossz emlékektől is megszabadulhatunk, ugyanis a blogokban kiírhatjuk magunkból a sérelmeinket. Az oldalon egészen komoly értékű ékszerek is gazdát cseréltek már.


Focilabda gyémántból

2008. április 11.

Az idei foci Európa-bajnokság nem csak a sportrajongókat hozza lázba, hanem egyúttal előtérbe helyezi az ezzel kapcsolatos ereklyéket is. Talán a legpazarabb kapcsolódó termékek Bernard Maquin ékszerész gyémánt focilabdái, amelyek színűkben és méretükben is eltérnek.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5