Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 377 találat van a Deluxe.hu oldalon

Milliárdot értek a gyémántikrek

2008. október 18.

A Ponahalo gyémántokat hatmillió dollár fölötti áron ütötték le egy Christie's árverésen. Eredetileg egyetlen hatalmas nyers kőként bányászták ki ezeket, a csiszolás során készült egy nagyobb és egy kisebb gyémánt. Új tulajdonosa dubaji, árának egy része jótékony célt szolgál.


Több száz millión taposnak a gazdagok

2008. október 09.

A Pietra Firma nevű cég gyémánttal és gyöngyházzal díszített burkolatot készít luxusrezidenciák és jachtok belső tereinek dekorálására. A cég mindössze öt projekt elkészítésére vállalkozik, és egymillió dollárt kér egyetlen négyzetméter lefedéséért.


Milliós ékszerként eladott rovarok

2008. október 08.

A rovarok, mint dizájnelemek már többször megjelentek az ékszereken. A Cartier legújabb kollekciójával ismét "feltámasztotta" az ízeltlábúak kultuszát a Jeweled Insects Collection többek között gyémántból és fehéraranyból készült ékszereivel.


A legdrágább MP3-lejátszó

2008. szeptember 24.

Egy orosz-kanadai milliárdos megrendelésére a TrekStor nevű német cég elkészítette a világ legdrágább, aranyozott MP3-lejátszóját.


Gyémántos koktélshaker gazdag mixereknek

2008. szeptember 23.

Két holland cég összefogásával született meg a gyémánt díszítésű koktélshaker, melynek ára 35 ezer euró. Csak a legtisztább köveket használták fel elkészítéséhez.


Óriás gyémántot találtak Lesothóban

2008. szeptember 22.

Lesothói bányászok olyan nyers gyémántot találtak, melyből a világ eddigi legnagyobb csiszolt, kerek drágakövét lehet elkészíteni.


A világ legdrágább Barbie-ja

2008. szeptember 12.

Mexikóvárosban mutatták be a világ eddigi legdrágább, Barbie-baba számára készített ruháját. Az alkotás több mint 16 millió forintot ér, hiszen 318 gyémánt díszíti.


Nyakéket készítettek a szétdarabolt gyémántból

2008. augusztus 15.

Év elején 26 kisebb darabot készítettek a hatalmas, Lesotho Promise nevet viselő, 603 karátos gyémántból. A kisebb kövek között 0.52 karátos és 76.41 karátos is van, és most a Graff Diamonds műhelyében megszületett belőlük a szintén Lesothói Ígéret nevet viselő nyakék.


Apple szerencsemobil az olimpia tiszteletére

2008. augusztus 01.

Nyolcvannyolc gyémánttal díszített iPhone-t dob piacra a pekingi olimpia tiszteletére a londoni De Vere. A különlegesség ára 4148 font, azaz több mint 1,2 millió forint, így a készülék minden bizonnyal bekerül a világ legdrágább iPhone-jai közé.


Gyémánt és színarany a legdrágább magazinborítón

2008. július 18.

Több ezer dollár értékű magazinborítót alkotott a frissen indult Kohl: egy ékszerész egy vállalkozás segítségével gyémánttal és arannyal borította a legelső lapot.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5