Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 377 találat van a Deluxe.hu oldalon

A világ legdrágább karácsonyfája

2008. december 03.

Közszemlére tették Japánban a világ legdrágább karácsonyfáját. Az egymillió fontos, vagyis több mint 308 millió forintos, 21 kilogrammos rekorder 24 karátos aranyból készült, és 240 drágakő díszíti.


Prima Primissima: Gyémánt László festőművész

2008. november 25.

Gyémánt László sokoldalú művész, akinek festményeit oldottabb festésmód és a naturálisan precíz ecsetkezelés jellemzi. Gross Arnolddal és Keleti Évával együtt jelölték a Prima Primissima-díj "Magyar képzőművészet" kategóriájában.


Lopnivaló széf

2008. november 24.

Van, akinek megéri milliókat költeni tulajdona biztonságára. Az alábbi, 38 millió forintos Traum Heirloom széf a svájci bankok biztonságát ígéri művészi kidolgozottsággal párosítva. Milyen kár, hogy egy széfet tulajdonosa nem szívesen tesz közszemlére.


1,3 millió forintos iPhone

2008. november 21.

Gyémánttal kirakott iPhone-t készített a közelgő karácsonyi szezonra a Goldstriker. Az exkluzív, ékszerszerű termékeiről híres cég különböző dizájnban, 3100, 3600 és 4100 fontért kínálja a drágaköves készülékeket.


Ugyanolyan ékszerek gazdáknak és kedvenceiknek

2008. november 18.

A Barney's Bling cég valódi gyémántot is használ termékeihez. A dél-kaliforniai székhelyű vállalkozás olyan ékszereket gyárt, melyeket a háziállatoknak és gazdáiknak egyaránt szánnak. A tehetősek akár milliós értékű függővel is meglephetik kedvencüket és saját magukat.


A világ legdrágább tollai

2008. november 12.

Az alábbi tollak nem egyszerűen státusszimbólumok tehetős üzletembereknek. Ezek a legdrágább írószerszámok, melyeket csak a leggazdagabbak engedhetnek meg maguknak. A profi kidolgozás és a megbízhatóság alapkövetelmény, sokkal fontosabb az egyediség, illetve a méregdrága alapanyagok és a különleges dizájn.


Aranyba és gyémántba foglalja arcát az énekes

2008. november 06.

George Michael igen sajátos módját választotta annak, hogy pénzét biztonságban tudja a hitelválság idején is. A botrányos kortárs műalkotások iránt rajongó művész ezúttal saját arcmását akarja elkészíttetni, méghozzá 24 karátos arany, illetve gyémánt felhasználásával.


Koronaékszer kalapács alatt

2008. november 03.

Kék színű, hatalmas és komoly történelmi múltja van: a Wittelsbach nevű különleges gyémántért rekordárat remélnek a Christie's londoni részlegénél. Decemberben kerül kalapács alá, és 10 millió fontot várnak érte, ezzel "élettörténete" újabb izgalmas fejezettel gazdagodna. A kék drágakő ugyanis már több királyság koronaékszere volt.


A fülhallgató ékszere

2008. október 22.

Nemesfémmel, gyémánttal díszített mobileszközből, vagy éppen fülhallgatóból dobtak már piacra épp eleget. Egy új termék viszont a fülesre húzható, így nem kell kidobni, ha az eszköz tönkremegy. Akinek van rá pénze, akár egész készletet is vehet a gyémánt verzióból, melynek egyetlen párja 17 millió forint.


Egymilliárdnyi gyémánt a szupermodell melltartójában

2008. október 21.

Befektetésnek sem utolsó a Victoria's Secret drágakövekkel díszített melltartójának megvásárlása, amelynek értéke jelenleg 3 millió font. A cég által minden évben elkészített Fantasy Bra sorozat legújabb tagját a brazil szépség, Adriana Lima mutatta be.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5