Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 377 találat van a Deluxe.hu oldalon

Gyémántgyűrűt talált a lefolyóban a szerelő

2009. január 26.

Hétkarátos gyémántgyűrűt halászott elő a csatornából egy amerikai vízvezeték-szerelő. A 70 ezer dollárt, közel 16 millió forintot érő ékszer akkor esett le tulajdonosa ujjáról, amikor az lehúzta a vécét egy étterem mosdójában. A mentőakció végül 7200 dollárjába, 1,6 millió forintjába került az asszonynak.


Gyűrűjével fizetett válóperes ügyvédeinek a sztárséf neje

2009. január 20.

Marco Pierre White az első angol szakács, aki megkapta a három Michelin-csillagot, ám az utóbbi időben botrányos és drága válásával vonja magára a sajtó érdeklődését. A dúsgazdag szakács válófélben lévő neje, Mati negyedmillió font (77 millió forint) értékű gyémántgyűrűjét is feláldozta, hogy törleszteni tudja az egymillió fontra duzzadt perköltségeket.


Obama fülbevaló 76 ezer dollárért

2009. január 20.

Barack Obama beiktatására az ékszerészek is készülnek, annál is inkább, mert nagy hagyománya van ilyenkor az Egyesült Államokban az értékes ajándéktárgyak vásárlásának. A drága függők és brossok között szépek és ízléstelenek egyaránt vannak.


24 milliós táskát vett a focisztár

2009. január 14.

80 ezer fontot, mintegy 24,5 millió forintot költött egy Hermes Birkin táskára David Beckham. A focista egyes lapinformációk szerint karácsonyra vette nejének a gyémánttal díszített krokodilbőr darabot, amelyből világszerte csupán három darab készült.


Óriásgyémánt díszíti a világ legdrágább iPhone-ját

2009. január 14.

A világ legdrágább telefonjának címére pályázik az az iPhone, amelyet egy osztrák ékszerész alakított át. A 16 karátos aranyból készült mobilt gyémántok borítják, az egyik gombja helyén pedig egy meglehetősen nagy és ritka gyémánt található. A készülék ára 1,6 millió font, vagyis közel 503 millió forint.


8 millió forintos kávéscsésze a reggeli mellé

2009. január 13.

Nem adja éppenséggel jutányos áron egyik ékszerszerű luxustermékét a német KPM Berlin. A porcelánmanufaktúra a 24 karátos arannyal futtatott, gyémánttal díszített kávéscsészéjét és a hozzá tartozó csészealjat 30 ezer euróért, vagyis 8,4 millió forintért, limitált példányszámban kínálja.


A világ legdrágább Rubik-kockája

2009. január 12.

A kocka aranyból készült, oldalait drágakövek borítják. Nem játék, ha azt nézzük, hogy értéke 300 millió forint. Mégis játék, ha figyelembe vesszük, hogy mérete megegyezik az eredetivel, és forgatni is ugyanúgy lehet.


Gyémántnyaklánc jár a sícsomaghoz

2009. január 07.

Tízezer dolláros fekete gyémánt nyakláncot kapnak azok, akik befizetnek az amerikai Northstar-at-Tahoe Resort exkluzív üdülési csomagjára. A síelőknek szóló, 26 653 dolláros, vagyis 5,3 millió forintos ajánlat keretén belül két felnőtt és két gyermek tölthet el a luxusüdülőben hét éjszakát.


Gyémánt formában szálltak szellemek a Földre

2008. december 28.

A DeBeers Amulett kollekciójába milliós értékű ékszerek tartoznak. A gyűrűk és függők az afrikai hiedelemvilág szellemeit jelenítik meg. A gyémánt formájában Földre szállt szellemek vidámmá teszik viselőjüket.


Minden eddig rekordot megdöntő gyémánt

2008. december 16.

Múlt héten a Christie's árverésén rekordáron ütötték le a Wittelsbach-gyémántot. A 17. századi, rendkívül ritka szürke-kék színű gyémánt 24,3 millió dollárért (4,8 milliárd forintért) kelt el. Ennyiért aukción még egy gyémántot vagy ékszert sem értékesítettek.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5