Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 377 találat van a Deluxe.hu oldalon

Fülbe dugható gyémánt

2009. február 16.

A világszerte ismert belga ékszerészház, a Casa Gi a legkényesebb ízlésvilággal megáldott ügyfeleinek is képes meglepetéseket szerezni. Így tett most is, hiszen az extravagáns arany ékszerek és telefonok után megalkotta a 18 karátos arany fülhallgatót, 59 gyémánttal díszítve.


Gyémántszemű orosz medvék

2009. február 12.

Maci párost ajánl Valentin-napra egy orosz dizájner, de nem akármilyet, hiszen a szerelmes brummogóknak valódi gyémánt ragyog a szeme helyén. Igor Chapurin állatkái 20 ezer rubelbe, 130 ezer forintba kerülnek.


Túladagolta luxusóráját a svájci gyártó

2009. február 09.

Fittyet hányva a gazdasági válságra olyan karórát mutatott be Svájc egyik leghíresebb luxus óramárkájának készítője, amilyet csak a legnagyobb pénzbőségben képzelhetnénk el. A Black Caviar Bang nevű, gyémánt-túladagolásban szenvedő modellen a drágaköveket vékony fehérarany keret tartja össze, emögött pedig egy bonyolult szerkezet lapul.


Gyémántos portrét készítenek gazdagoknak

2009. február 09.

Úgy néz majd ki, akár egy egymillió dolláros bankó, ajánlja megrendelőinek különleges portrészolgáltatását egy londoni cég. És valóban, az apró, arany felületű, gyémántokkal díszített szobrok tényleg a gazdagságot sugározzák. 17 millió forintos induló ártól kapható.


Lecsapott a kendőbe csavart ékszertolvaj

2009. február 07.

Dúsgazdag katari nőnek adta ki magát egy ékszertolvaj, aki kendője mögé rejtőzve több száz font értékben lopott gyűrűket európai luxusüzletekből.


A legdrágább Valentin-napi ajándékok nőknek

2009. február 06.

A Valentin-napi figyelmesség kiválasztása számos férfiember számára komoly megpróbáltatást jelent, és nem feltétlenül annak anyagi vonzata miatt. Az alábbiakban azoknak igyekszünk ajándékötletekkel szolgálni, akik tudnak és akarnak is mélyen a zsebükbe nyúlni. Szemet gyönyörködtető nercbunda, kaviáros arckrém, a világ legdrágább parfümje: több százezres és milliós szerelmes meglepetések.


A világ legdrágább homokórája

2009. február 04.

Egy thaiföldi cég egyetlen egyszerű ötlettel túlszárnyalta a nagy múltú svájci óragyártókat, legalábbis ami új termékük árát illeti, ami nem kevesebb, mint másfél millió forint. Az egészen egyszerű időmérő pedig egy homokóra, melyben apró gyémántokra cserélték a töltőanyagot.


Arab sejk kezdett ki a Forma-1-es pilóta párjával

2009. február 01.

Rendkívül kínos szituációba került Lewis Hamliton, amikor elkísérte barátnőjét, Nicole Sherzinger énekesnőt annak londoni koncertjére. A díva egy 33 milliós ajándékot kapott, a feladó azonban nem az autóversenyző volt, hanem egy arab sejk.


Csak maguknak bányásznak gyémántot az oroszok

2009. január 27.

A kemény konkurencia és a zuhanó árak miatt teljesen leállítja a nyers drágakő világpiaci árusítását az Alrosa. Az orosz kitermelő vállalathoz hasonlóan a De Beers is a kitermelés lanyhulását jelezte: a cég ez év áprilisáig 50 százalékkal csökkenti gyémánt eladásait.


Klasszikus tornacipő gyémánttal

2009. január 27.

Az Adidas hatvanadik születésnapja alkalmából munkatársai nagy ünnepségsorozatot terveznek. Nem más a céljuk, mint hogy megszervezzék a valaha volt legnagyobb globális kampányt. Ebből az alkalomból ünnepi termékeket is piacra dobnak, köztük gyémánttal díszített, klasszikus sportcipőt is.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5