Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 377 találat van a Deluxe.hu oldalon

Csúcskategóriás női mobilt dobott piacra a Gresso

2009. március 26.

A Gresso új terméket dobott a piacra Lady Diamond néven. A piros színű telefoncsodából csupán nyolc darabot gyártottak, és 5500 dollárért (1,2 millió forintért) árulják.


A világ legdrágább CD-je

2009. március 10.

Japánban mutatták be a világ legdrágább CD-jét. A 100 ezer dolláros árért a 18, minden bizonnyal remek zeneszám mellett kapunk némi extrát is: platinaborítót tíz darab gyémánttal. Ezt a tokot senki nem dobja a többi közé a kesztyűtartóba.


Jennifer Lopez nem adta vissza a kölcsön gyémántokat

2009. március 08.

Nem szolgáltatta vissza Jennifer Lopez azokat a gyémánt ékszereket, amelyeket egy svájci milliárdostól kölcsönzött egy divatbemutatóra. A díva úgy gondolta, hogy az 50 ezer dollár értékű kollekció egyszerűen jár neki azért, mert személyével emelte a divatshow fényét.


Mégsem kapott 350 milliárdot a mágnás felesége

2009. március 04.

Nem kapta meg 350 milliárdos válási pénzét egy gyémántmágnás felesége, mert az utolsó pillanatban lefújták a tárgyalást. A nő 47 együtt töltött év után vetne véget a házasságnak, vagy talán mégsem.


Fény derült Madonna fiatalságának titkára

2009. március 03.

A február 22-ei Oscar-gála óta igen sokan próbálják kideríteni, hogy mitől nézett ki Madonna a koránál csaknem 20 évvel fiatalabbnak. Szakemberek szerint botox és gyémánttal vagy zafírral végzett arccsiszolás, illetve egy modern lézerterápia állhat a sztár hirtelen és látványos megfiatalodásának hátterében.


Gyémántba mártott kést készítettek

2009. február 27.

Az elsősorban ékszerei miatt ismert Quintin Nel tervező most a német Hoffmann & Pieperrel együttműködve megalkotott egy kézzel készült konyhai szerszámot. A Nesmuk német cég neve alatt futó terméket a világ egyik legélesebb késének tartják, és csaknem tízmillió forintot kérnek érte.


A legdrágább Barbie babák

2009. február 26.

Az immár fél évszázados Barbie babát sokan a világ legbefolyásosabb divatikonjának tartják, így nem csoda, hogy több dizájnert is megihletett. Összegyűjtöttünk néhányat a legdrágább és legkülönlegesebb babákból és az általuk inspirált kiegészítőkből.


Többmillió dollárt vittek a színésznők az Oscar-gálára

2009. február 25.

Az Oscar-gála sztárjai nemcsak a dizájnerek által tervezett, tündöklő estélyi ruháikkal, hanem a vagyonokat érő ékszerekkel is évről évre felhívják magukra a figyelmet. A színésznők az idén főleg gyémántot és smaragdot választottak, volt, aki 3 millió dollárnyi drágakövet viselt magán.


Idén nem lesz drágaköves cipő az Oscaron

2009. február 21.

Stuart Weitzman fantasztikus cipői idén nem taposnak a vörös szőnyegen. Már hagyomány volt, hogy a drágakövekkel díszített különleges lábbelit egy szerencsés hölgy hordhatta az Oscar-díj átadásának estéjén. A tervező maga döntött úgy, hogy - tekintettel a gazdasági helyzetre - idén nincs helye az extravaganciának.


Gyémántos headset adakozó kedvű milliomosoknak

2009. február 19.

A dizájnos és könnyű headseteket gyártó Plantronics ezúttal a luxus világába kacsingat. A héten bemutatta a Discovery 925 Bluetooth fülesének egy aranyozott, gyémántokkal kirakott, 50 ezer dolláros verzióját.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5