Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 377 találat van a Deluxe.hu oldalon

870 milliós tiarát kapott egy kutya

2009. május 09.

Vagyont érő, drágakövekkel díszített tiarát készített kutyájának Riwin Jirapolsek thai dizájner. A máltai eb egy 4,2 millió dolláros fejdíszt kapott ajándékba, és nemsokára egy hajcsat is készül a számára.


Eldugott gyémántok az ékszereken

2009. május 07.

A J Art és az Open! Design&Concept cégek együttműködéséből születtek meg azok a formabontó és egyedi ékszerek, amelyeknek az a különlegességük, hogy a díszítésükhöz felhasznált gyémántok gyakran nem is láthatók. Az orosz dizájnercsapat alkotásával a nemzetközi RedDot Design verseny elismerését is kivívta.


2 milliós gyémántkövet hagyott a buszon egy nő

2009. április 28.

Tízezer dollárt, vagyis több mint 2,2 millió forintot ér az a gyémánt kő, amelyet egy nő veszített el a gyűrűjéből, amikor Sydneybe látogatott a rokonaihoz.


2 milliárdot is érhet a kék gyémánt

2009. április 21.

A Sotheby's aukciósház reményei szerint hatmillió euróért (1,8 milliárd forintért) kelhet el az a ritka, 7,03 karátos kék gyémánt, amelyet hétfőn mutattak be New Yorkban.


Sütemény 7 millió forintért

2009. április 20.

A Mervis gyémánttal díszített sütemény 30 ezer dollárba (6,6 millió forintba) kerül. Tervezője gazdagok esküvőjére szánja, másik célja, hogy bekerüljön vele a Guinness Rekordok Könyvébe. Fogyasztásánál érdemes odafigyelni arra, mit nyelünk le.


Abbahagyják a gyémántok utáni kutatást Kongóban

2009. április 10.

Ideiglenesen beszünteti a Kongói Demokratikus Köztársaságban a gyémántok lelőhelyének feltárását a gyémántüzletben világvezető De Beers vállalat. Az ok a világgazdasági krízis, amely az utóbbi időben igencsak letörte a drágakő árát.


12 milliót érő dzsekit talált egy olasz nő

2009. március 31.

Több mint 12 millió forintot érő dzsekit talált egy nő az utcán az olaszországi Savona városában. A kabát értékét a zsebében levő gyémántoknak köszönheti.


Gyémántruha rekordáron

2009. március 30.

Egy malajziai dizájner 30 millió dolláros ruhát tervezett. Faisol Abdullah ezzel megalkotta a világ legdrágább öltözékét, amelyet a közel-keleti ékszerészház, a Mouawad 751 gyémántja díszít. Köztük egy 70 karátos, körte alakú kő, amellyel együtt összesen ezer karát került rá.


Eljegyzési gyűrűbe vésik a gazdag szerelmesek arcképét

2009. március 28.

Különleges eljárással készülnek azok a gyémánt portrék, amelyekkel a Gemory nevezetű amerikai cég csábítja tehetős ügyfeleit. A társaság nanotechnológiával akár egy eljegyzési gyűrűbe is belevési a páros képmását.


Szabályos fogsor 23 millió forintért

2009. március 27.

Saját ékszerészcéget hozott létre az amerikai rapper, Paul Wall, aki úgy véli, a fogszabályzót hordó emberek mosolya is tökéletes lehet, különösen akkor, ha nemesfémből vagy éppen drágakövekből készül a termék.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5