Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 377 találat van a Deluxe.hu oldalon

Gyémántos kanál gyerekeknek

2009. június 18.

Kizárólag az igen gazdag szülők gyerekeinek lesz ilyen evőeszközük. Az ezüstkanál gyártója a Christofle, a gyémántos változatot a Vivre kereskedőház számára tervezték. A gyermekeknek tervezett kanál szárába apró gyémánt került, ezért kerül negyedmillió forintba egyetlen darab.


A világ legdrágább kalapja

2009. június 17.

A Chapeau d’Amour, azaz a szerelem kalapja Louis Mariette tervező munkája. Az extravagáns külsejű fejfedő (vagy inkább fejékszer) elsősorban gyémánt és platina tartalmának köszönheti igen magas árát. Egy különleges madárfajta ihlette, az ára 2,7 millió dollár.


Nyomoznak a színésznő 81 millió forint értékű gyémánteltűnési ügyében

2009. június 16.

Már nyomozók vizsgálják Lindsay Lohan gyémánteltűnési ügyét. A színésznő egy fotózáson viselt 250 ezer font értékű, gyémántokkal díszített ékszereket, amik a fotózás után eltűntek.


A 10 legextrémebb laptop

2009. június 10.

Az alábbiakban bemutatunk tíz olyan laptopot, amelyek tudásukban, teljesítményükben vagy dizájnjukban kiemelkednek a piaci mezőnyből. Áruk a különlegességükhöz mérhetően borsos, a dupla képernyőt vagy a gyémántos berakást ugyanis megfizettetik a gyártók.


Drágaköves ékszekollekciót dob piacra Gianfranco Ferre

2009. június 09.

Bár maga Gianfranco Ferre soha sem foglalkozott drágaköves ékszerekkel, az olasz divatház vezetői most szövetségre léptek a Damiani illetékeseivel, és eldöntötték, hogy közös ékszerkollekciót terveznek.


Kincsvadászat indul egy gyémánt jegygyűrűért

2009. június 04.

Különleges kincsvadászatot rendez egy élete szerelmében csalódott új-zélandi férfi, aki így akar megszabadulni a feleslegessé vált, 640 ezer forint értékűre becsült gyémánt jegygyűrűtől.


Ingyen osztott gyémántokat egy tokiói ékszerbolt

2009. június 02.

Ingyen osztott szét 5000 aprócska gyémántot hétfőn Tokióban egy francia ékszergyártó és kereskedő cég, a Mauboussin.


A legdrágább iPhone-tartó

2009. május 28.

A német GnG dizájncég megalkotta a világ legdrágább iPhone-tartóját. A karbonból, aranyból és gyémántból álló tok ára több mint 108 ezer dollár, leginkább egyedi készülékekhez ajánlják. Értéke miatt meggondolandó egy toktartó tok használata is.


125 év ékszereit állítja ki a Bulgari

2009. május 21.

Páratlan ékszerkiállítással ünnepli Rómában fennállásának 125. évfordulóját a legendás Bulgari ékszerház, amely a Történelem és az örökkévalóság között címmel mutatja be ékszerterveinek fejlődését azóta, hogy 1884-ben a Via Sistinán megnyílt az első üzlete.


Gazdára talált a legtökéletesebb gyémánt

2009. május 13.

Rekordáron, 10,5 millió svájci frankért (1,94 milliárd forintért) kelt el egy hibátlan belsejű, élénk kék színű, 7,03 karátos gyémánt kedden a Sotheby's genfi árverésén.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5