Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 377 találat van a Deluxe.hu oldalon

Neje miatt követett el 71 milliós csalást a pénzügyi tanácsadó

2009. augusztus 12.

Rács mögé került egy magas beosztású pénzügyi tanácsadó, mert felesége igényeinek finanszírozására több mint 70 millió forintos csalást követett el. Többek között gyémántokra és mellimplantátumra kellett a pénz.


Siralmas helyzetben a gyémánttermelő óriás

2009. augusztus 01.

A válság elérte a gyémántpiacot is, főleg a De Beerst, a világ legnagyobb gyémánttermelő vállalatcsaládját. A cég ez év első felére 99 százalékos visszaesést kénytelen elszámolni.


Újra aranyba és gyémántba öntik az iPhone-t

2009. július 31.

Ezúttal a Sayn Design ékszerészei estek neki az Apple telefonjának, hogy 53 gyémánttal és 24 karátos arannyal vonják be a készüléket. A legdrágább iPhone címért folyó versenybe ugyan valószínűleg nem szól bele ez a versenyző, viszont talán elfogy mind az 500 példány a várhatóan igen drága telefonékszerből.


Nyolcmillió forintért varrathatunk Londonban inget

2009. július 27.

Az brit Amosu cég ékszereiről és egyedi mobiltelefonjairól is ismert. Alexander Amosu tervező brandje férfiruhában sem ismer kompromisszumot, rendelhetünk nála akár 25 ezer fontos inget is. A méretre készülő milliós ruhadarab legdrágább alkatrészei a gombok, melyeket gyémántok borítanak.


Egymilliárdot is fizethetnek a hibátlan Annenberg-gyémántért

2009. július 24.

Kalapács alá kerül októberben New Yorkban a 32 karátos Annenberg-gyémánt, amelynek értékét több mint 5 millió dollárra becsülik - jelentette be csütörtökön a Christie's aukciós ház.


Ékszereket dobott piacra a Montblanc

2009. július 17.

A luxuskategóriás tollairól híres Montblanc új ékszereket mutatott be. A minőség árát természetesen aranyból és gyémántból készített kollekciójuk esetén is meg kell fizetni. Egy nyakláncért ötezer dollárt is kérhetnek.


Ehetetlen desszert milliókért

2009. július 13.

A gyémánt és a csokoládé két olyan ajándék, amelyek majdnem minden nő szívét megdobogtatják. Kivált abban az esetben, ha ezek együtt járnak. Ilyen ez a desszert, amelynek igazán kár lenne minden összetevőjét elfogyasztani.


A kínai arany kelendőbb az indiainál

2009. július 07.

Az utóbbi hónapokban megcsappant a luxuskategóriás ékszerek iránti kereslet, ami igencsak megviseli az indiai arany-, illetve gyémántexportot. Kína viszont ellenkező trenddel büszkélkedhet, hiszen drágakövei és nemesfémei után folyamatos az érdeklődés.


A legdrágább eljegyzési és jegygyűrűk

2009. június 24.

A sztárok és milliomosok egy része hajlandó igen mélyen a zsebébe nyúlni, ha szeretné elnyerni szíve választottjának kegyeit. Összegyűjtöttük a legdrágább eljegyzési és jegygyűrűket, amelyek ára egyáltalán nem áll arányban a kapcsolat élettartamával.


Elkelt a világ legdrágább tolla

2009. június 22.

A világ legdrágább töltőtollából mindössze egyetlen darab készül évente. Egy olasz cég gyártja manufakturális keretek között, értékét elsősorban a kupakon lévő hatalmas gyémánt adja. Kerek egymillió eurót kérnek érte.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5