Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 377 találat van a Deluxe.hu oldalon

Maharadzsák világjáró kincsei

2009. október 12.

Drágakövekkel kirakott fegyvereket, értékes trónokat, ragyogó ékszereket és számos egyéb kincset vonultat fel a Maharadzsa: Az indiai fejedelmi udvar pompája című kiállítás. A szenzációs anyag szombattól várja az érdeklődőket a londoni Viktória és Albertben, a világ legnagyobb iparművészeti és formatervezési múzeumában.


A világ legdrágább reggelije

2009. október 09.

Annyi pénzért még soha nem kínáltak reggelit, mint most a Chambord. A rekord ár 6,4 millió forint, az étkezést a Reggeli Tiffanynál ihlette. Valódi és ehető arany és gyémánt egészíti ki a péksüteményt és a koktélt.


507 karátos gyémántot találtak

2009. szeptember 30.

Újabb hatalmas gyémántra bukkantak Dél-Afrikában. A szokatlanul nagy és tiszta, 507 karátos gyémántot a híres Cullinan-bányában találták. Innen való a világ legnagyobb köve is.


A világ legdrágább likőrös üvege

2009. szeptember 23.

A világ legdrágább likőrös üvegét mutatták be Londonban. Az 1,4 millió eurót (379 millió forintot) érő üveget gyémántokkal, arannyal és gyöngyökkel díszítették.


Luxuskollekcióval támadt fel a Fabergé

2009. szeptember 18.

A Fabergé az orosz forradalom óta először új ékszerkollekciót mutatott be. Az elsősorban ékszertojásai miatt ismert nagy múltú cég elképesztően drága, száz darabból álló termékpalettával tért vissza. Egyetlen svájci boltjukban és az interneten kínálják ezeket.


Örök szépséget ígérő ékszerkollekcióval rukkolt elő a Bottega Veneta

2009. augusztus 28.

A Bottega Veneta tervezői nemcsak a luxus-bőrtáskák és -cipők mesterei, ezt az olasz divatház legújabb ékszerkollekciója is bizonyítja. A kiegészítők örök darabok lehetnek, bármilyen elegáns öltözethez illenek.


27 millióért vehetünk delfint

2009. augusztus 26.

Delfines gyémántkarkötőt készített a svájci De Grisogono óra- és ékszerház. A 27 millió forintos modell korántsem a legdrágább darab a kollekcióban.


Az ékszerpiac legújabb trendjei

2009. augusztus 24.

Megnéztük, hogy idén milyen trendek meghatározók az ékszerdivatban, milyen különlegességeket ajánlanak a legnevesebb ékszerházak. Szemügyre vettük a klasszikus gyöngysortól kezdve egészen a csokoládéarannyal kombinált dizájnos gyűrűig a Magyarországon elérhető luxusékszer-palettát.


Százmilliós ékszerekkel kárpótolta megcsalt nejét egy brit férj

2009. augusztus 18.

Közel százmilliós bevételt hozott egy árverésen az az ékszergyűjtemény, amelynek darabjait egy tehetős brit férj vásárolta nejének. Minden egyes alkalommal, amikor Robert Charlton félrelépett, egy-egy különleges darabbal ajándékozta meg feleségét.


7 millió dolláros gyűrűt dobott piacra a Chopard

2009. augusztus 13.

Hatalmas, 31 karátos gyémánt díszíti azt a gyűrűt, amit a Chopard dobott piacra. Másodszor akkor akad el a lélegzetünk, amikor az árcímkére tekintünk. Több mint 7 millió dollárért (1,3 milliárd forintért) lehet a miénk a bámulatos ékszer.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5