Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 377 találat van a Deluxe.hu oldalon

Egy helyre kerültek a világ leghíresebb kék gyémántjai

2009. december 16.

A világ két leghíresebb kék gyémántjában egyszerre gyönyörködhetnek majd a Smithsonian Természettudományi Múzeum látogatói jövő év januárjától. Így a felbecsülhetetlen értékű, 45,52 karátos Hope és a 31,06 karátos Wittelsbach-Graff gyémántban egyszerre gyönyörködhetnek a látogatók. Utóbbiért legutóbb 4,6 milliárd forintnak megfelelő összeget adtak.


A Gucci is harcol a véres gyémántok ellen

2009. december 08.

A Gucci is csatlakozott az immár több mint 140 tagot számláló Responsible Jewellery Council tanácshoz. Az ellenőrzött forrásból származó arany és gyémánt egyre nagyobb hangsúlyt kap az iparágban.


Nem hibátlan a gyémántpiac új rekordere

2009. december 02.

Közel kétmilliárd forintért, azaz pontosan 10,8 millió dollárért cserélt gazdát egy ritkaságnak számító 5 karátos rózsaszín gyémánt a Christie's aukciósház hongkongi árverésén.


Megdőlt a legdrágább iPhone rekordja

2009. december 01.

Ezzel együtt minden bizonnyal a világ legdrágább valaha eladott mobiltelefonja is a Stuart Hughes által tervezett modell. 271 gramm arany, 189 kisebb és egy 7,1 karátos, hatalmas gyémánt a navigáló gomb helyére. Az ára sokkoló, 3,16 millió dollár.


Sztárportré a nappaliba milliárdokért

2009. november 10.

Hírességek portréit rendelhetjük egy cégtől nappalink falára. A mozaikok alapanyaga kizárólag drága és színes kő lehet, akár gyémánt is. Az ár így felmehet tízmillió fontra, az alkotó személye ehhez képest másodlagos.


Gyémántgyűrűt kapott a kéregető gyerek

2009. november 04.

Egy nő elvesztette gyémántgyűrűjét Halloween alkalmából. Állítása szerint akkor csúszott le az ujjáról, amikor csokit és cukrot osztott a hozzá bekopogó gyerekeknek. Most reménykedik abban, hogy a szerencsés kéregető lesz annyira becsületes, hogy visszahozza az ékszert.


Kincsek a melltartóban

2009. október 28.

A Victoria's Secret az idén is elkészítette drágakövekkel ékesített, vagyont érő melltartóját, a Fantasy Brát. A kizárólag gyémántokkal díszített luxusfehérneműt Marisa Miller fogja viselni a decemberi bemutatón.


50 milliót érő ékszert viselt esküvőjén a milliárdoslány

2009. október 27.

Ivanka Trump üzletasszony, Donald Trump ingatlanbefektető lánya hozzáment Jared Kushnerhez, a The New York Observer kiadó fejéhez szombaton New Jerseyben. A milliárdoslány a saját ékszerkollekciójából választott gyémántokat viselte.


Eladó Hamupipőke gyűrűje

2009. október 26.

A Disney két évvel ezelőtt piacra dobott esküvői ruhái olyan sikeresnek bizonyultak, hogy a cég most jegygyűrű-kollekcióval jelentkezett.


Aranyozott titánbringa gyémánttal díszítve

2009. október 22.

A gyémánttal kirakott titán kerékpár hárommillió forintba került, egy brit férfi csináltatta feleségének házassági évfordulójukra. Praktikusnak éppen nem mondható közlekedési eszköz, de az biztos, hogy szép. És feltűnő, ha van valakinek szíve a város utcáin koptatni.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5