Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 377 találat van a Deluxe.hu oldalon

Disney mobil gyémántborítással

2010. március 19.

A Himfr egy újabb Disney relikviával állt elő. Olyannal, amilyenre a gyerekmesék felnőtt rajongói vágynak majd: egy értékes telefonnal. A mobil külsejét 22 különböző méretű gyémánt borítja, ezek közül három Mickey egeret idézi.


Gyémántot a szemre

2010. március 11.

A Lugano Diamonds napszemüvegek szemkápráztató nyári kiegészítők. Persze csak azoknak káprázik majd a szeme, akik kívülről nézik, ahogy a nap fénye megtörik a keretet díszítő gyémántotokon. Egy ilyen ékkövekkel megszórt Barton Perriera szemüveg több mint ötmillió forintba kerül.


7 milliárd egy csiszolatlan gyémántért

2010. március 01.

Rekordot jelentő 35,3 millió dollárt, vagyis 7 milliárd forintot fizettek pénteken egy 507 karátos, csiszolatlan gyémántért Dél-Afrikában. Ezzel ez a kő lett a világ legdrágább csiszolatlan gyémántja.


Veszik a magyarok a milliós gyémánt Aurát

2010. február 26.

Már a hivatalos bemutató előtt is adtak el a Magyarországon a Motorola Aura Diamondból. A telefon arany és gyémánt díszítésének köszönhetően majd egymillió forintba kerül, ennek ellenére - vagy épp ezért - keresett mobiltelefon. Hazai értékesítésével gyémántban profi ékszerész cég, a Caprice foglalkozik.


Be akartak törni a milliomos focista házába

2010. február 19.

Be akartak törni a hűtlenségi botrányba keveredett Ashley Cole luxusingatlanába. A tolvajok állítólag a focista megcsalt feleségének jegygyűrűire utaztak, amiket az énekesnő mostanában nem hord.


Mit árul el a menyasszonyról a jegygyűrű?

2010. február 16.

A jól kiválasztott jegygyűrű sokat elárul a vőlegény pénztárcájáról és az ízléséről, de akkor tökéletes, ha a menyasszony személyiségéhez is illik. Hírességek legendás ékszerei alapján ajánlunk gyűrűket, gyűrűtípusokat.


A világ legdrágább iPhone-tokja

2010. február 04.

Aki azt gondolta, hogy a 3,16 millió dolláros iPhone-nal véget ért az Apple okostelefonjának ékköves díszítése, hogy a piac magába zuhant a meglepetéstől, téved. Egy újabb példa következik az iPhone-os tartozékok gyémántos választékából. 18,7 millió forintot kell fizetnünk érte.


Hatalmas nyersgyémántot találtak egy utasnál a reptéren

2010. január 18.

Pingponglabda nagyságú, 2,5 millió eurót, vagyis 670 millió forintot érő nyersgyémántot koboztak el egy angolai csempésztől a frankfurti repülőtéren - közölték pénteken a német hatóságok. Az előírások szerint az áru értékének 19 százalékát be kellett volna fizetni forgalmi adóként.


571 gyémánt fért a több százmilliós órára

2010. január 14.

A Blancpain Spécialités Tourbillon Diamants Watch 44 milliméter átmérőjű fehérarany házát művészi gondossággal borították be gyémánttal, még arra is gondot fordítottak, hogy a tok aljára is kerüljön a nemes kőből. 245 millió forintnyi dollárt kérnek érte.


Fehérarany és gyémánt a fa alatt

2009. december 22.

Ékszert ajándékozni egyáltalán nem pénztárcakímélő megoldás, főleg ha luxusmárkákban vagy egyedi kiegészítőkben gondolkozunk. A hatjegyű összegbe kerülő Bulgari-, Boucheron- vagy Mikomoto-kreációk mellett az alacsonyabb árkategóriás Frey Wille vagy Thomas Sabo modellek is jól mutatnak majd a fa alatt, illetve viselőjükön. Következnek a legszebb ékszerek karácsonyra, legalábbis szerintünk.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5