Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 10 találat van a Deluxe.hu oldalon

Füstmentes faszéngrillt talált fel egy ciprusi

2010. október 22.

Füstmentes grillező eszközt fejlesztett ki egy ciprusi férfi. A faszén lefedve izzik a húsokkal együtt.


A világ legnagyobb kerti grillezője

2010. augusztus 16.

A világ legnagyobb kerti grillsütőjét alkotta meg egy brit mérnök: több mint ezer kolbászt lehet rajta sütni egyszerre.


A kerti konyha költségei: világító lapát és villába épített hőmérő

2010. július 13.

A kerti grillpartik ugyanúgy hozzátartoznak a nyárhoz, mint a strandolás vagy a rozéfröccs, nem mindegy azonban, hogy milyen környezetben és berendezéssel készül a vacsora. A világító grill-lapáttal, mediterrán kemencével és teljesen felszerelt kerti konyhával biztos, hogy sikerünk lesz a vendégeknél.


Tábortűz százezerért

2010. június 24.

A dán Tjeerd Veenhoven tervező a tűz iránti ösztönös vonzódásunkat használta ki, amikor tábortűzre tervezett dizájnos, rozsdamentes acélból készül, leveleket formázó grillezőt. Ha ezzel tartanánk kordában a lángokat, 125 ezer forintot kell fizetnünk érte.


Krokodilhústeszt Budapesten

2009. június 09.

Nem kell feltétlenül a világ másik felére utaznia annak, aki kengurut, krokodilt vagy barrakudát akar enni, a Kempinski Hotel Corvinusban is kipróbálhatja ezeket a fogásokat. A Deluxe Magazin különítménye leszámolt a gyermekkori rajzfilmélményekkel, és rászánta magát, hogy megkóstolja az ausztrál grill fogásait.


Luxusgrill a Porsche tervezőitől

2009. május 28.

A Porsche brand megszállottjai újabb alkalmat kapnak, hogy kifejezzék a márka iránt érzett nagyrabecsülésüket. A ruhák, a napszemüvegek, a Porsche bicikli és szánkó után egy baráti összejöveteleken is használható termékkel jelent meg a Porsche Design: egy grillsütővel.


Egymillió dollárért kelt el a háromcentes bélyeg

2008. október 31.

Több mint egymillió dollárért kelt el egy 1868-ban kibocsátott háromcentes postabélyeg egy New York-i árverésen.


Félmilliót fizethet, aki tűzoltóautóban grillezik

2008. augusztus 15.

A kerti grillezés manapság akár extrém tevékenység is lehet, legalábbis vizuális tekintetben mindenképp. A barbecue elkötelezett kedvelői ma már antik tűzoltókocsit idéző járgányban is sütögethetik pecsenyéjüket, amelynek ára 3300 dollár, vagyis 525 ezer forint.


Negyedmillióért grillező szarvasmarha

2008. július 22.

1700 dollárért, azaz 245 ezer forintért kínál eladásra egy amerikai grill webáruház egy szarvasmarhát. A négylábú Longhorn Steer természetesen nem élő állat, hanem csupán egy dizájnos grillsütő.


A legjobb kerti grillek ára

2008. június 30.

Mobil grillezőt már tízezer forint alatt is beszerezhetünk. A leginkább betonból és műkőből készült, több darabból álló kerti grillek viszont ötvenezertől kezdődnek, a nagyobb tűztérrel, konyhai felülettel, tárolóval rendelkező változatok ára pedig elérheti a háromszázezer forintot. A hazánkban még kevésbé elterjedt luxus grillek ára akár félmillió forint is lehet.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5