Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 2 találat van a Deluxe.hu oldalon

341 millió egy falfirkáért

2008. január 09.

A legmenőbb kortárs street art művész munkáját egymillió fontért azonnal megveheti bárki az eBay-en. Banksy valódi nevével és külsejével kapcsolatban csak találgatásokat ismerünk, alkotásai ára viszont nagyon is konkrét.


Exkluzív órákat pingált ki a graffitis

2007. július 04.

A Pierre DeRoche cég forradalmi megoldással készülő szögletes karórája idén új köntösben kerül a különlegességekért rajongó vásárlók elé. Ennek eredményeként mostantól a graffitik nem csak a házak falain találhatók meg, hanem a méregdrága időmérőkön is, ugyanis a SplitRock nevű, 2005-ben bemutatkozott karóra új változatának elkészítésében a Pierre DeRoche szakembereinek segítségére egy neves graffitiművész volt.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5