Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 8 találat van a Deluxe.hu oldalon

Google konkurenst kapott a MacBook

2013. február 22.

Új, prémium kategóriás hordozható számítógépet dobott piacra Chromebook Pixel néven a Google.


Mobiltelefonnal fizetni az áruházakban

2011. június 01.

Az amerikaiak hamarosan mobiltelefonjukkal fizethetnek az áruházakban a Google és partnerei közös fejlesztésének, a Google Walletnek köszönhetően.


Rendkívüli fizetésemelés a Google-nál

2010. november 11.

Rendkívüli, 10 százalékos fizetésemelést és ezer dollár, csaknem 200 ezer forint extra karácsonyi pénzt kap a Google Inc. valamennyi munkatársa.


Online csatát nyert a Google az LVHM luxusóriás ellen

2010. április 08.

Veszélyben volt a Google AdWords szolgáltatása, mert a luxusmárkákkal foglalkozó LVMH cégcsoport kifogásolta, hogy azok a weboldalak is megjelentek a Google szponzorált linkjei között, amelyek a termékek hamisítványait árusítják. Az EU Legfelsőbb Bírósága a per lezárásaként a Google-nek adott igazat, írta meg a Digibiz.hu internetes portál.


A Google vezére a családját segítő alapítványt pénzeli

2009. október 26.

Sergey Brin családja harminc éve, A Google alapítójának gyermekkorában költözött a Szovjetunióból az Egyesült Államokba. Egy alapítvány vízummal, jegyekkel és pénzzel is segítette őket. Jótettüket kamatostul kapják most vissza, kerek egymillió dollárt utal át részükre a ma már sikeres és gazdag üzletember.


Százmilliárd dollárt ér a Google

2009. május 05.

Közzétette a világ legdrágább brandjeinek listáját a Millward Brown Optimor piackutató vállalat, amely szerint a három vezető név összesen 244 milliárd dollárt ér.


Megnősül a Google-milliárdos

2007. november 16.

Újabb partiképes milliárdost vezetnek oltár elé, mégpedig a Google-alapító Larry Page-et. Az Egyesült Államok ötödik leggazdagabb embere a hírek szerint december 7-én mondja ki a boldogító igent kedvesének, Lucinda Southworth-nek a Karib-térségben.


Jó helyre nyúlt, milliomos lett a masszőrnő

2007. november 14.

A több millió dolláros vagyon megszerzésének egyik legegyszerűbb módja, ha valaki jókor van éppen jó helyen. Ennek tipikus példája egy olyan masszőrnő története, aki éppen a Google-nél vállalt munkát a kilencvenes évek végén.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5