Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 48 találat van a Deluxe.hu oldalon

Újranyit a golfpálya Budapest szívében

2012. május 18.

Az elmúlt pénteken ismét megnyitotta kapuit az Academy Golf Budapest. A golfozók számára így újból elérhető a városközponttól csupán néhány perces autóútra található 9 lyukú akadémiai golfpálya.


Az öt legjobb hazai golfklub

2009. november 11.

A golf, akárcsak a póker, lassan itthon is hozzátartozik az üzleti életben alapvető ismeretekhez. Annak érdekében, hogy ne kerüljünk kellemetlen helyzetbe egy golfozással töltött csapatépítő hétvégén vagy üzleti partnereink előtt, érdemes ellátogatni egy-egy nemzetközi színvonalú, hazai klubba. Egy szakértő segítségével választottuk ki a legjobbakat.


A tengerparton is golfozhatnak a tatai klub játékosai

2009. szeptember 18.

A tatai Öreg-tótól karnyújtásnyi távolságra, a Budapesttől mindössze 40 percre található Old Lake Golf & Country Club kitűnő helyszín a golfozáshoz, üzleti konferenciákhoz és családi rendezvényekhez. A 18 lyukú bajnoki golfpályáján nemcsak a profik és a gyakorlott amatőrök kapcsolódhatnak ki, a sporttal ismerkedőknek golfízelítőt, a kezdőknek oktatást tartanak. Novemberben pedig egyhetes golfprogramot kínálnak egy törökországi wellnessközpontban.


Nagy-Britanniánál is hosszabb golfpálya nyílik Ausztráliában

2009. július 15.

A világ leghosszabb golfpályáját építik Ausztráliában. Az 1365 kilométeren át elnyúló, tizennyolc várost és szolgáltató állomást érintő sivatagi útvonal mentén húzódó pályát még az idén megnyitják - mondták el a szervezők.


Nagy vesztesek a golfban

2008. december 15.

A világ legjobb profi golfozói közé csak úgy kerülhet be valaki, ha már gyerekkora óta tudatosan készül a karrierre, és télen-nyáron minden nap hosszú órákat tölt edzéssel a gyakorlópályán. A versenyzők tudása és felkészültsége lenyűgöző, ám ebben a sportban a mentális állapotnak kiemelkedő szerepe van, ami sok emlékezetes összeomláshoz vezetett már. Most ezeket gyűjtöttük össze, bizonyítván, hogy a nagy sztárok is képesek hihetetlen hibákat elkövetni.


A golfklubok működése

2008. december 02.

Magyarországon még kevésbé látványos, de már egyértelmű jeleket mutat a golf fejlődése, ami elsősorban a golflétesítmények egyre növekvő számában mutatkozik meg, aminek hatására itthon is mind többen próbálják ki ezt az óriási hagyományokkal rendelkező sportot. Az köztudott, hogy a golfélet központjai a klubok, a játék helyszíne pedig a golfpálya, de működésük már kevésbé ismert - most ezek múltjának és legérdekesebb jellemzőinek jártunk utána.


Donald Trump környezetvédelmi területen építhet golfpályát

2008. november 04.

Engedélyt kapott Donald Trump amerikai ingatlanmilliárdos a skót kormánytól, hogy megvalósítsa gigantikus golfberuházását az északkeleti tengerpart egy érintetlen, védett természeti értékeknek otthont adó szakaszán.


Új golfpálya épül Budapesten

2008. október 28.

2009 második felében nyitja meg kapuit Budapest legújabb golflétesítménye, az Academy Golf Club, amely Óbuda szívében, a Bécsi út – Kiscelli Múzeum – Remetehegyi út – Perényi út által határolt lankás területen épül, ahonnan gyönyörű kilátás nyílik a budai hegyekre és a fővárosra egyaránt.


Egy golfklub sikertörténete

2008. szeptember 25.

Tíz évvel ezelőtt, 1998-ban nyitotta meg kapuit Magyarország egyik prominens golfklubja, a tatai Old Lake Golf Club, mely egy évtizedes fennállása alatt komoly eredményeket ért el a magyar és a nemzetközi golfban is. Összesen a különböző korosztályok 14 magyar bajnokságának adott otthont, valamint három éven át itt rendezték a Ladies European Tour közép-európai állomását is, amely a mai napig a legrangosabb golfverseny, ami hazánkban zajlott.


A golf alapszabályai

2008. szeptember 19.

Noha a golf eredete egészen a középkorig nyúlik vissza, és a ma ismert formájában is – kisebb változtatásokkal – több mint másfél évszázada űzik szerte a világon, Magyarországon ez a sport még ma is különlegesnek, ismeretlennek számít. Nem segíti a golf megismerését a rengeteg idegen szakkifejezés és a bonyolult szabályrendszer sem, ezeket próbáljuk most egyszerűen összefoglalni.


1 2 3 4 5


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5