Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 96 találat van a Deluxe.hu oldalon

Meghalt a világ egyik legjobb golfozója

2011. május 09.

Ötvennégy esztendősen szombat hajnalban meghalt a három éve agydaganattal műtött Seve Ballesteros, a leghíresebb és a sportág legnagyobb alakjai közé tartozó spanyol golfjátékos.


Csalás miatt kizárták a világ egyik legjobb golfozóját

2011. január 21.

Csalás miatt pénteken kizárták az ír Padraig Harringtont, a világ egyik legjobb golfozóját az Abu-Dzabiban zajló, 2,7 millió dollár összdíjazású versenyről.


Milyen felszerelés kell a profi golfozóknak?

2009. január 13.

Az, hogy a golf kevesek számára elérhető sportként él a köztudatban, amit csak a leggazdagabbak engedhetnek meg maguknak, nem újdonság. Bár mint a korábbi írásainkból kiderül, a golfozás elkezdéséhez nem szükséges különösen nagy befektetés, de a sportot magas szinten űző játékosoknak a legjobb minőségű felszerelésekért bizony mélyen a zsebükbe kell nyúlniuk.


Díjazták a magyar golfozókat

2008. december 17.

Az év vége az összegzések ideje a sportban, nincs ez másként a magyar golféletben sem. A Magyar Golf Szövetség december 11-én este, a Corinthia Grand Hotel Royalban rendezte Évzáró Rendezvényét, amelyen Sugár András elnök átadta a legjobbaknak járó Év Golfozója díjakat, valamint az idén hagyományteremtő céllal létrehozott Golf Events díjak is gazdára leltek.


Nemzetközi versenyeken is kipróbálná magát a magyar bajnok

2008. augusztus 19.

A hazai golfélet fejlődésének egyik legszembetűnőbb jele, hogy egyre több erős fiatal játékos kerül ki a klubokból, akik külföldi versenyeken is megállják a helyüket. Természetesen a Magyar Amatőr Golfbajnokságon is a fiatalok vitték a prímet, közülük a húszéves Baranyai Róbert, a Birdland Golf&Country Club játékosa győzött, akivel a sportágban eltöltött éveiről és jövőbeni terveiről beszéltünk.


Egy magyar fiatal a profik között

2008. június 11.

Június első hetének végén néhány napra egy Bécs melletti kis település állt az európai golfélet figyelmének központjában, itt rendezték ugyanis a European Tour heti versenyét, a Bank Austria Golf Opent, amelyen szabadkártyásként Palanszki Benjamin, a magyar golf nagy reménysége is részt vehetett.


Ütni tanuló nők

2008. április 01.

Magyar Golfozó Nők Önképző Köre néven indult el egy új kezdeményezés a női golfélet fellendítésére. A március 31-én megtartott első gyűlésen résztvevő csapatban mi is ott voltunk, amelynek eredményeként elsajátítottuk az alapokat, és egy éktelen izomlázat is beszereztünk.


A golf mint életstílus

2008. március 31.

Lakatos Vilmos tekintélyes eredményeket tudhat magáénak a golfban, hiszen ötszörös szenior magyar bajnok, tavaly pedig ötödik alkalommal nyerte el az Év Golfozója díjat a szenior férfiak között. Ráadásul sok fiatal játékos tanulta tőle meg a golf alapjait, mégis azt tartja a legfontosabbnak golfos múltjában, hogy a játék az életformájává vált.


Palotába költözik a golfkirály

2008. március 19.

Épül saját golfpályája, van már Floridában is sokmilliós háza, de Tiger Woods most Long Islanden is vásárolt egy ingatlant. A 65 millió dolláros ingatlanhoz saját kikötő is tartozik.


Tiger Woods élete legjobb formájában

2008. február 25.

Viszonylag ritkán versenyez Tiger Woods, hiszen az év első két hónapjában csupán három alkalommal állt rajthoz, de ahol elindul, ott egyelőre legyőzhetetlen minden idők egyik legnagyobb golfzsenije. Az elmúlt héten a világranglista 64 legjobb játékosát felvonultató Accenture Match Play Championshipen diadalmaskodott a döntőben Stewart Cinket verve imponáló fölénnyel.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5