Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 7 találat van a Deluxe.hu oldalon

Az öt legjobb hazai golfklub

2009. november 11.

A golf, akárcsak a póker, lassan itthon is hozzátartozik az üzleti életben alapvető ismeretekhez. Annak érdekében, hogy ne kerüljünk kellemetlen helyzetbe egy golfozással töltött csapatépítő hétvégén vagy üzleti partnereink előtt, érdemes ellátogatni egy-egy nemzetközi színvonalú, hazai klubba. Egy szakértő segítségével választottuk ki a legjobbakat.


Vagyonokat fektetnek a golfba az orosz milliárdosok

2009. szeptember 10.

Bár több milliárd dolláros veszteségeket könyvelhettek el, az orosz oligarchák rengeteg pénzt fektetnek reprezentatív hobbijukba, a golfba. A sport egyre népszerűbb a gazdasági válság által sújtott országban, és nem kizárt, hogy a golfberuházások egyszer busás hasznot hoznak a milliárdosoknak.


Kitiltották a golfpályákról a szexi labdaszedő modelleket

2009. szeptember 02.

Kitiltották az Egyesült Királyság legnagyobb golfklubjai a pályákról azokat a hoszteszeket, akik a labdaszedés mellett a klubok bárjában szórakoztatják a játékosokat. Döntésüket azzal indokolták, hogy egyáltalán nem tesz jót a sport hírnevének a szexista szolgáltatás.


Bottal ütő nők

2007. október 29.

A golf nem csak a gazdag üzletemberek és nyugdíjasok privilégiuma. Az elegáns sporttal azoknak a nőknek is érdemes összebarátkozniuk, akik barátnőstől sportolnának, és közben szívesen ismerkednének a hazai pályák, illetve az ott időző partiképes játékosok egyre bővülő "kínálatával". A Deluxe Magazin munkatársa maga járt utána, mi mindennel szembesül egy golfozni tanuló nő.


Sikeres volt az első magyar Golf Show

2007. szeptember 24.

A budapesti Highland Golf Clubban megrendezett első magyar Golf Show rendkívül színvonalas programmal várta az érdeklődőket, akik szép számban jelentek meg a kétnapos rendezvényen.


Crossgolf igazi nehézfiúknak

2006. november 06.

A golfklubok régi hagyományai, a zöld gyeppel borított táj megnyugtató látványa, a naphosszat tartó séta a természet lágy ölén és a kárómintás zokni a múlté. Az új golf-nemzedék valódi izgalmakra vágyik.


Rekordárakkal nyitott a Sebonack Golf Club

2006. június 07.

A világ egyik legdrágább golfklubját nyitották meg a New York-i Southamptonban. Az előkelő Sebonack Golf Clubban természetesen alkalmi jelleggel is lehetőség van golfozni, aki pedig egyéves bérletet szeretne váltani, annak 650 ezer dolláros, azaz jóval több mint 133 millió forintos díjjal kell számolnia.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5