Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 342 találat van a Deluxe.hu oldalon

Amerika legdrágább golfklubjai

2009. december 12.

Amerikában ma már valódi tömegsportnak számít a golf, ugyanakkor vannak privát klubok, amelyek megőrizték exkluzív jellegüket azokból az időkből, amikor még a felsőbb körök kiváltsága volt a játék. Lássuk a legdrágábbakat.


Milliókat veszíthet magánéleti botránya miatt Tiger Woods

2009. december 04.

Noha támogatói nem hátráltak ki mögüle, Tiger Woods, a világ legjobb golfozója sokat veszíthet botránya miatt - állítják szakértők. A nőkre és gyermekekre fókuszáló cégcsoportok nem feltétlenül állnak ki egy feleségét megcsaló, népszerűtlenné váló sportoló mellett.


Soha el nem vesző golflabdák

2009. december 01.

Minden golfozó egyik legnagyobb ellensége az elvesztett labda. Ez nemcsak azért bosszúság, mert folyamatosan gondoskodni kell az utánpótlásról, hanem mindenekelőtt a a golf szabályai szerinti büntetőütés miatt, ha nem találjuk meg a labdánkat. Ma már van azonban egy módja, hogy a golfozók megússzák ezt kellemetlen élményt.


Családi erőszak áldozata lehet Tiger Woods

2009. november 30.

Az amerikai médiát napok óta Tiger Woods pénteki autóbalesetének körülményei tartják lázban. Az eleinte Woods testi épsége miatti aggódás azonban gyorsan a feleségével kapcsolatos pletykákba csaptak át, ugyanis a jól értesült bulvárlapok szerint családi vita előzte meg a balesetet.


Hazai pályán fütyülték ki Tiger Woods-ot

2009. november 24.

Korábbi egyeteme, a Stanford a sportoló hírességek csarnokába választotta Tiger Woods-ot, napjaink legnagyobb golfsztárját szombaton. A sportoló rövid beszédet is mondott, ekkor azonban nagy meglepetésére a vendégszurkolók egy része kifütyülte.


Tiger Woods ismét aratott

2009. november 16.

Nem okozott csalódást ausztrál szurkolóinak a világelső Tiger Woods, aki megnyerte a vasárnap zárult Ausztrál Masters profi golfversenyt.


Golfpálya a kenguruk földjén

2009. november 13.

Nemrég nyílt meg a világ leghosszabb golfpályájaként beharangozott Nullarbor Links, ami valójában egy 1300 kilométeres golfszafari a híres ausztrál Nullarbor-síkságon. A vombatok, kenguruk és dingók földjén keresztülvezető út felejthetetlen élményeket nyújt minden turista számára, ha valaki még szeret golfozni is, az csak hab a tortán.


Az öt legjobb hazai golfklub

2009. november 11.

A golf, akárcsak a póker, lassan itthon is hozzátartozik az üzleti életben alapvető ismeretekhez. Annak érdekében, hogy ne kerüljünk kellemetlen helyzetbe egy golfozással töltött csapatépítő hétvégén vagy üzleti partnereink előtt, érdemes ellátogatni egy-egy nemzetközi színvonalú, hazai klubba. Egy szakértő segítségével választottuk ki a legjobbakat.


Golftáskáka LCD-kijelzővel

2009. október 22.

Mióta a televíziós sportközvetítések mindennapossá váltak, a sportolókat és a sporteszközöket értékes hirdetési felületként is használják a vállalatok, nincs ez másként a golf esetében sem. Mindig akadnak olyan kreatív cégek, amik valami váratlan megoldással próbálják magukra irányítani a figyelmet. Ilyen a néhány hete feltűnt speciális golftáska, amelyre hirdetéseket megjelenítő LCD-kijelzőket építettek.


A legjobb hajóutak partizóknak és felfedezőknek

2009. október 16.

A legnagyobb luxus hajóutakat kínáló társaságok már a következő évre toborozzák tehetős, különféle igényekkel és érdeklődési körrel rendelkező leendő utasaikat. Kalandoroknak, golfozóknak, szingliknek és legénybúcsút szervezőknek szóló utakat gyűjtöttünk össze az Askmen.com alapján.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5