Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 342 találat van a Deluxe.hu oldalon

Egymillió dollárt nyert Jim Furyk a US PGA legutóbbi állomásán

2010. április 20.

A világranglistán hatodik Jim Furyk nyerte meg a profi golfozók legrangosabb sorozatának, a US PGA Tour 2010 legutóbbi, Hilton Head Islanden rendezett 5,7 millió dollár - 1,1 milliárd forint - összdíjazású viadalát.


Egyre többe kerül a világ legdrágább golfautója

2010. április 13.

A Garia önmagával folytat versenyt a világ legdrágább golfautójának megalkotásában. A felső határt jelenleg a Garia Edition Soleil de Minuit jelenti, ami 52 ezer dollár, vagyis több mint 10 millió forint.


Mickelson győzött, Woods negyedik lett a US Mastersen

2010. április 12.

Az amerikai Phil Mickelson győzött, az öt hónapos kihagyás után visszatért Tiger Woods pedig a negyedik helyen végzett az év első Major golftornáján, a US Mastersen.


Tiger Woods elképesztő formában a US Mastersen

2010. április 09.

Az első napon mutatott játéka alapján úgy tűnik, Tiger Woodsnak sikerült felülkerekednie az elmúlt hónapok botrányain, az amerikai sztár ugyanis még soha nem kezdett ilyen jól az év első major golftornáján, a US Masters 2010-en.


Megjósolhatatlan Tiger Woods formája a US Mastersen

2010. április 08.

Mindig nagy várakozás előzi meg az év első golf Major-versenyét, a 2010-es US Masterst, az idén pedig a szokásosnál is felfokozottabb az érdeklődés a szexbotránya után most visszatérő Tiger Woodsnak köszönhetően. A szakértők is tanácstalanok, ha a golfozó formája kerül szóba.


Ernie Els egymillió dolláros győzelme a US PGA-n

2010. március 31.

A dél-afrikai Ernie Els nyerte a profi golfozók legrangosabb sorozatának, a US PGA Tournak az Orlandóban rendezett, 6 millió dollár összdíjazású versenyét.


Krokodilharapás miatt fizet milliós kártérítést egy golfklub

2010. március 18.

Krokodilharapás miatt fizetett kártérítést egy golfklub egy tagjának Malajziában. Hat év alatt állapították meg, mennyi jár a szerencsétlenül járt játékosnak.


Tiger Woods visszatér a Mastersen

2010. március 17.

A szexbotránya miatt idén még egyetlen versenyen sem szerepelt világelső Tiger Woods úgy döntött, részt vesz az áprilisi 8-án kezdődő US Mastersen, a profi golfozók első idei major viadalán.


A legjobb sportlehetőségek Nagy-Britanniában

2010. március 10.

Akár szurkolni szeretnénk, akár aktívan sportolni, rengeteg lehetőséget találunk Nagy-Britanniában. Összeállításunkban elsősorban a hagyományos brit sportokra, a golfra, krikettre és rögbire koncentráltunk. Természetesen az extrém, vízi vagy éppen pubban is űzhető sportok szerelmesei is találnak maguknak programot egész évben.


Áprilisra jósolják Tiger Woods visszatérését

2010. március 04.

A golf legendás alakja, Jack Nicklaus áprilisra jósolja az önkéntes száműzetésbe vonult világelső, az amerikai Tiger Woods visszatérését, szerinte könnyen elképzelhető, hogy a sportoló ott lesz a mezőnyben az év első Major-versenyén, az áprilisi US Mastersen.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5