Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 342 találat van a Deluxe.hu oldalon

Tizenöt éves tehetség nyerte az első magyar golfsorozat nyitóversenyét

2010. június 15.

A mindössze 15 éves Eiring Kristóf nyerte az első magyar golf-versenysorozat, a Kaefer-Heibl Golf Sztár Szuper Tour névre keresztelt meghívásos torna nyitóviadalát hétfőn a bükfürdői Birdland Golf & Country Clubban.


Ma indul az első magyar profigolf-versenysorozat

2010. június 14.

Bükfürdőn kezdődik hétfőn az első magyar profigolf-versenysorozat, amelynek keretein belül várhatóan az összes hazai 18 lyukas pályán rendeznek majd viadalt.


Jövő héten ismét játszik a lesérült Tiger Woods

2010. május 26.

Rendbe jött a nyaksérülése Tiger Woodsnak, a világ első számú golfozójának, így a jövő héten elindul Jack Nicklaus versenyén, a 6 millió dollár összdíjazású Memorial Tournamenten.


Lemondott Tiger Woods egyik edzője

2010. május 11.

Lemondott a világelső golfozó, Tiger Woods egyik edzője, Hank Haney. A golfozó az utolsó napon nyakfájdalmai miatt feladta az év egyik legrangosabb versenyét.


A nyugati golfkultúrát hozta el Magyarországra Fodor Krisztina

2010. május 07.

2010. május hatodikán derült ki, hogy életét vesztette Fodor Krisztina, a magyar golfélet egyik meghatározó alakja. Megkérdeztük Sugár Andrást, a Magyar Golf Szövetség elnökét, milyen hatással lesz a tragédia a magyar golféletre.


Meghalt Magyarország egyik legjobb golfozónője

2010. május 06.

Alaposan gyanúsítható a 36 éves Fodor Krisztina golfozónő férje azzal, hogy súlyosan bántalmazta feleségét budapesti lakásukban. Magyarország egyik legjobb golfozónője belehalt sérüléseibe.


Michael Bloomberg, a médiakirály élete

2010. április 27.

New York korábbi polgármestereivel ellentétben, akik büszkék voltak rá, hogy heti hét napot ledolgoznak, a metropolisz jelenlegi elöljárója, Michael Bloomberg péntek délutánra rendszerint már nem jegyeztet elő hivatalos programot, mert vasárnapig a Bermudákon golfozik - írta a hétvégén a The New York Times.


US PGA 2010, Jason Bohn egymillió dolláros győzelme

2010. április 27.

Az amerikai Jason Bohn egy nappal 37. születésnapja után megnyerte a profi golfozók legrangosabb sorozatába, a US PGA 2010-be tartozó, 6,2 millió dollár összdíjazású Zürich Classic elnevezésű viadalt Avondale-ben.


16 milliót fizetett, hogy Bill Clintonnal golfozzon

2010. április 24.

Bill Clinton volt amerikai elnökkel golfozhat együtt az a licitáló, aki nyolcvanezer dollárt (15,9 millió forintot) fizetett egy New York-i árverésen.


Ingyen golf országszerte

2010. április 23.

A Magyar Golf Szövetség 2010. április 24-25-én ismét Országos Nyílt Hétvégét rendez. A hétvégén két napig, bárki ingyen próbálhatja ki a golfot. A rendezvényhez idén is csatlakozott szinte minden működő magyarországi golflétesítmény, így 20 különböző helyszínen lehet megismerkedni a golf sporttal országszerte.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5