Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 342 találat van a Deluxe.hu oldalon

Az év legjobb golfozója

2007. szeptember 26.

Az idén is a világelső Tiger Woodsnak ítélte a év legjobb játékosa címet a Profi Golfozók Szövetsége, a PGA.


Sikeres volt az első magyar Golf Show

2007. szeptember 24.

A budapesti Highland Golf Clubban megrendezett első magyar Golf Show rendkívül színvonalas programmal várta az érdeklődőket, akik szép számban jelentek meg a kétnapos rendezvényen.


A világ legnagyobb golfpályája

2007. szeptember 20.

A világ leghatalmasabb - mintegy 1200 kilométer hosszú - golfpályáját akarják létrehozni állami támogatással a dél-ausztráliai Nullarbor-síkságon.


Tiger Woods és az amerikai nők taroltak

2007. szeptember 18.

Két kiemelkedően fontos nemzetközi golfverseny zajlott az elmúlt hétvégén, a férfiak a PGA Tour playoffjának 10 millió dolláros fődíjáért küzdöttek Atlantában, míg a legjobb amerikai és európai női játékosok a svédországi Halmstadban küzdöttek meg a Solheim-kupáért.


Golfütővel jótékonykodnak a sztárok

2007. szeptember 12.

Jótékonysági golfversenyt rendeznek 100 sikeres nő részvételével szeptember 16-án a Budapest Highland Golf Clubban. A nevezési díjakat, amelyek együttes összege egymillió forint, a Magyar Rákellenes Ligának ajánlották fel.


Fölényes győzelmek a Magyar Nyílt Bajnokságon

2007. szeptember 11.

A Pólus Palace Golf Club adott otthont az elmúlt hétvégén a legnagyobb magyarországi amatőr golfversenynek, az OTP Bank Magyar Amatőr Nyílt Bajnokságnak, amelyre hét ország közel száz játékosa adta le a nevezését.


Mickelson nyerte a gigászok csatáját

2007. szeptember 05.

A PGA Championshipen aratott győzelme óta Tiger Woods nem játszott egyetlen versenyen sem, de a hétfőn véget ért Deutsche Bank Championshipen címvédőként állt rajthoz a rendkívül erős mezőnyben. Ráadásul ez a verseny a PGA Tour playoff egyik állomása, amelynek végső győztese 10 milló dollárral gazdagodhat.


A magyar golf reménységei

2007. augusztus 23.

Augusztus 21-én, Tatán került megrendezésre a Vodafone Junior Golf Tour idei utolsó fordulója. A versenysorozat lezárásaként kihirdették az összesített győzteseket, akik a Vodafone McLaren Mercedes ajándékait vihették haza. A kategóriánkénti nyerteseken kívül a Magyar Golf Szövetség díjazta a legnagyobb fejlődést elért játékost, valamint azokat a juniorokat is, akik minden fordulón részt vettek. Az összetett bajnok Lugosi Tamás lett.


Síparadicsom a világ végén

2007. augusztus 23.

Nem nevezhetők szerénytelennek Lesotho tervei, a dél-afrikai törpeállam királysága ugyanis néhány éven belül a kontinens legfontosabb síparadicsomával szeretné magához csábítani turisták tízezreit. A fejlesztéssel foglalkozó Afri-Ski szerint nemcsak a sípályák jelentik majd a fő vonzerőt, hanem a világ legmagasabban kialakított golfpályája is.


Magyarországra jön az egyik legrangosabb golfverseny

2007. augusztus 17.

Az idei, 26. Senior Golf Európa Bajnokságon született meg az a döntés, amelynek értelmében a jövő évi Csehországban sorra kerülő verseny után 2009-ben hazánk adhat otthont e rangos sporteseménynek. A viadalon 25 ország mintegy 300 golfozója fog részt venni.


10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5