Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 342 találat van a Deluxe.hu oldalon

Mi történt 2007-ben a magyar golfvilágban?

2008. január 04.

Az április elejétől október végéig tartó hazai golfidény 2007-ben is rengeteg érdekességgel szolgált, és bátran mondhatjuk, hogy a magyar golf látványos fejlődésen ment át a tavalyi évben, hiszen a nagy nemzeti és nemzetközi bajnokságokon dinamikusan emelkedett a résztvevők száma, és javult a színvonal is. Most a sikeres golfszezon legfontosabb pillanatait elevenítjük fel újra.


Az év magyar golfozói

2007. december 21.

A Magyar Golf Szövetség tavaly márciusban vezette be azt a kritériumrendszert, amely alapján azóta eldőlnek az Év Golfozói díjak. Ebben a rendszerben a Nyílt Magyar Bajnokságon való szereplés, illetve a külföldi nemzetközi viadalokon gyűjtött jó helyezések a leghangsúlyosabbak.


Új szövetségi kapitánya lett a golfválogatottnak

2007. december 12.

Úszóként ifjúsági Európa-bajnok volt, majd a rendszerváltás utáni első két amatőr magyar golfbajnokságot nyerte meg, de sokan a tavalyi Budapest Poker Open döntőjének televíziós közvetítéséből ismerik Dr. Hegedűs Gábort, akit november végén választott meg a Magyar Golf Szövetség a válogatott szövetségi kapitányának. Vele beszélgettünk golfos múltjáról, terveiről és céljairól.


Magyar golfsikerek Malajziában

2007. december 10.

Második alkalommal vett részt a magyar csapat a World Golfers Championshipen, vagyis a nem hivatalos amatőr golfcsapat világbajnokságon, amelynek idén Malajzia fővárosa, Kuala Lumpur adott otthont november elején.


A leggazdagabb fiatal sztárok

2007. december 08.

A Forbes magazin nyilvánosságra hozta a legjobban kereső, 25 évnél fiatalabb sztárok listáját. Kiderült, hogy a sportolók jobban keresnek, mint a színészek és a popsztárok.


Tiger Woods saját golfpályát épít

2007. december 06.

Észak-Karolinában kezd építkezésbe a leggazdagabb és valószínűleg leghíresebb golfozó, Tiger Woods. A sportoló saját golfpályát csináltat magának, elmondása szerint azért éppen itt, mert a hegyes tájat a természet is golfpálya kialakítására teremtette.


Ütögető fiatalok

2007. december 04.

A különböző sportágak fejlődésének, népszerűsítésének egyik legfontosabb feltétele a biztos alapokon nyugvó utánpótlás-nevelés, így van ez természetesen a golffal is, mely sportág számára ez kiemelten fontos, hiszen Magyarországon még csupán 3-4 ezer ember golfozik rendszeresen.


Új golfpályák épülnek Magyarországon

2007. november 27.

Miként egész Közép-Európában, Magyarországon is fellendülőben vannak a golf- és az azzal kapcsolatos ingatlanberuházások, és noha hazánk még jócskán elmarad a régióban vezető Csehországtól, itthon is fokozatosan nő a tervezett és a már felépített golfpályák száma.


Dubaj lesz a golfvilág új központja

2007. november 23.

A világ legdinamikusabban fejlődő városa, Dubaj újra nagy dobásra készül, ugyanis egy nagyszabású sajtótájékoztatón bejelentették, hogy 2009-től az arab város ad majd otthont a világ legnagyobb pénzdíjazású golfversenyének, a majdani Dubai World Championshipnek.


Hat új tag a Golf Hírességek Csarnokában

2007. november 20.

Néhány napja hivatalosan is beiktatták a Golf Hírességek Csarnokának már korábban kijelölt hat új tagját, amellyel immár az 1974-ben alapított nagy presztízsű szervezet tagsága 120 főt számlál.


10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5