Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 342 találat van a Deluxe.hu oldalon

Tiger Woods élete legjobb formájában

2008. február 25.

Viszonylag ritkán versenyez Tiger Woods, hiszen az év első két hónapjában csupán három alkalommal állt rajthoz, de ahol elindul, ott egyelőre legyőzhetetlen minden idők egyik legnagyobb golfzsenije. Az elmúlt héten a világranglista 64 legjobb játékosát felvonultató Accenture Match Play Championshipen diadalmaskodott a döntőben Stewart Cinket verve imponáló fölénnyel.


Profi golf Magyarországon

2008. február 22.

Noha a jelenkori magyar golfélet csupán 28 éves múltra tekinthet vissza, és még nem eresztett mély gyökeret az ország sportéletében, a golf fejlődése már eljutott arra a szintre, hogy a játékosok egy csoportja professzionális szinten űzze a játékot. Az őket tömörítő szervezet a Profi Magyar Golf Egyesület, vagyis a PGA of Hungary, melynek elnökét, ifj. Tringer Lászlót kérdeztük a hazai profi golf helyzetéről.


Egyre többen golfoznak a hóban

2008. február 19.

Új téli őrület tombol a sportok szerelmeseinek körében, egyre nagyobb népszerűségnek örvend ugyanis a hógolf, ez az exkluzív játék, ami sok celebritás kedvenc téli kikapcsolódásává is vált. A sport legnagyobb eseményét minden év januárjában rendezik a világhírű svájci síparadicsomban, St. Moritz-ban, ahol évről évre népesebb mezőny áll rajthoz.


Golfpálya otthonra, irodába és a klubba

2008. február 14.

A számítógép segítségével működő golfszimulátor a valódi golfozás élményét ígéri. A szobában és az irodában, ha nincs idő a pályára menni, vagy hó borítja a lyukakat. Profi klubokban is használják.


Dubajt is meghódította Tiger Woods

2008. február 05.

A dúsgazdag arab város, Dubaj egyre fontosabb szerepet játszik a nemzetközi golféletben, aminek egyik markáns jele, hogy a legnagyobb profi versenyének, a Dubai Desert Classicnak a színvonala konkurálni tud az amerikai tornákkal is. Ennek legfőbb oka, hogy Tiger Woods-ot évről évre sikerül Dubajba csábítani február elején.


Egyre népszerűbb a zöld ópium Kínában

2008. január 31.

Paradox módon az egyik legismertebb úri sport, a golf a kommunista Kínában fejlődött leggyorsabb ütemben a világon az elmúlt években. Ebben természetesen döntő szerepet játszott a kínaiak nyitása a nyugati civilizáció felé, amely az elmúlt húsz évben teljesen megváltoztatta a Mao által gúzsba kötött világot. A fejlődésnek persze árnyoldalai is vannak, sokan csak zöld ópiumnak csúfolják a golfot a korrupciógyanús telekvásárlások miatt.


Tiger Woods újabb mérföldkőhöz ért

2008. január 28.

Magyar idő szerint vasárnap éjszaka befejeződött Buick Invitational elnevezésű PGA Tour viadal megnyerésével Tiger Woods újabb lépést tett a halhatatlanság felé: 62 tornagyőzelmével utolérte a hatvanas évek golflegendáját, Arnold Palmert, és már csak hárman előzik meg az örökranglistán.


Golf az olimpián

2008. január 25.

Kevéssé ismert tény, hogy a golf a modern olimpiai mozgalom első éveiben olimpiai sportnak számított, és két ízben is szerepelt a nyári játékok programján, 1900-ban Párizsban, majd négy évvel később St. Louis-ban. Azonban csak mintegy száz év után, nemrégiben erősödtek meg azok a törekvések, melyek a golfot ismét az olimpián szeretnék látni, ám ezek egyelőre kevés sikerrel jártak.


Milyen golfversenyek lesznek 2008-ban?

2008. január 21.

Noha itthon még javában zajlik az uborkaszezon, a nemzetközi golfidény már megkezdődött, és a Magyar Golf Szövetség is kijelölte már versenynaptárában a legfontosabb hazai versenyek helyét és időpontját. A következőkben megkíséreljük áttekinteni a 2008-as év legfontosabb hazai és külföldi golfos eseményeit.


Az év vállalkozója elárulja sikere titkát

2008. január 09.

A gödi Pólus Palace Thermal Golf Club Hotel az évtized egyik legsikeresebb hazai vállalkozása, egyben legnagyobb magyar golfos sikertörténete, hiszen évek óta rohamosan fejlődik mind a szálloda, mind a golfklub. A Pólus Palace Golf Club játékosai a legerősebbek közé tartoznak, tavaly a gödi pálya adott otthont a legfontosabb hazai golfversenynek, a Magyar Nyílt Bajnokságnak. A klub tulajdonosát, Pólus Pétert 2007-ben az Év Vállalkozója díjjal tüntették ki, őt kérdeztük a klub története és a siker titkai felől.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5